fbpx

Vinted: noua mea sursă de cărți second-hand

Încă de când am aflat de aplicația Vinted de la televizor, o folosesc zilnic. Până acum, am reușit să achiziționez cărți și haine pe gustul meu și am reușit, de asemenea, să ofer mai departe câteva obiecte de care nu mai am nevoie. În acest articol, vreau să aduc în vedere avantajele Vinted, astfel încât aplicația să fie utilizată de cât mai mulți oameni!

Despre ce este Vinted

Vinted este o platformă de origine poloneză similară cu oricare alt site unde poți vinde și cumpăra obiecte din diferite categorii. Ceea ce o face diferită este 1) modul de livrare și 2) modul de utilizare.

Este foarte ușor atât să vinzi, cât și să cumperi obiecte prin Vinted. În România, sistemul funcționează prin intermediul dulapurilor de la Sameday – acolo trimiți și de acolo ridici coletele. Costurile de livrare sunt încă extrem de scăzute deoarece țara noastră se bucură de o promoție până la jumătatea lunii iulie, fiind nou intrată pe piață.

M-am bucurat oricum să văd selleri din România, fie că este vorba despre îmbrăcăminte și încălțăminte, fie cărți sau machiaj. Acestea sunt categoriile pe care eu le frecventez cel mai adesea, însă pe Vinted poți găsi și obiecte pentru casă sau jocuri video, de exemplu.

Cel mai mult îmi place la Vinted cât de ușor este de folosit. Încarci pozele cu produsele, adaugi o scurtă descriere și câteva detalii, după care le poți promova la costuri reduse sau poți chiar să îți evidențiezi întregul profil timp de o săptămână.

Care sunt avantajele utilizării aplicației Vinted

  • În primul rând, poți găsi foarte ușor ceea ce cauți! Aplicația este extrem de intuitivă și te ghidează la tot pasul, fie că ești vânzător sau cumpărător.
  • Cu siguranță vei găsi produse din categoriile de interes la prețuri mult mai bune decât în magazine sau chiar pe alte platforme, iar partea cea mai bună este că poți negocia pentru ele.
  • Transportul este rapid și convenabil, nu trebuie să stai după curieri, ci, în timpul tău, trebuie doar să ajungi la cel mai apropiat easybox sau Cargus Ship&Go. Prin acesta din urmă au loc schimburile România-Polonia, însă nu este deloc un proces mai dificil.
  • Poți beneficia de un discount dacă achiziționezi mai multe produse de la o singură persoană.
  • Poți urmări anumiți vânzători și vei fi notificat de fiecare dată când adaugă un nou produs.
  • Produsele pot fi rezervate pentru un anumit cumpărător până ce acesta realizează plata.
  • Primești indicații inclusiv referitor la prețul pe care ar trebui să-l pui produselor tale.
  • Banii încasați pe produsele vândute pot fi refolosiți tot în aplicație sau direcționați către contul tău bancar.
  • Când primești un produs achiziționat de pe Vinted, tranzacția se încheie cu succes doar atunci când confirmi că totul este în regulă. În caz opus, vei putea menționa care sunt problemele întâmpinate și se vor lua măsuri.

Contul meu pe Vinted

Pe mine mă găsiți cu usernameul vanillahz, iar în catalogul meu de produse veți vedea de la cărți la haine și diferite accesorii. Sunt dispusă la negocieri și răspund la toate întrebările pe care le primesc.

Până acum, experiența mea pe Vinted a fost complet pozitivă. Tot ce am achiziționat a fost în stare foarte bună, iar comunicarea cu sellerii a fost pe măsură. Am lăsat și am primit feedbackuri pozitive și îmi doresc cât mai multă vizibilitate pe această platformă, pe care o prefer față de Facebook, Instagram sau oricare alt site când este vorba despre repunerea obiectelor în circulație.

Vă aștept pe profilul meu și, de asemenea, îmi doresc să descopăr noi conturi unde se vând cărți sau haine în zona mea de interes!

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

%d blogeri au apreciat: