fbpx

Cărți achiziționate și de oferit mai departe

Pentru că încă sunt într-o continuă febră de achiziționare a cărților datorită aplicației Vinted și nu numai, urmează să vă prezint noii membri ai bibliotecii mele într-un nou videoclip. De asemenea, am vrut să menționez câteva titluri și aici, astfel încât să fiți la curent cu activitățile mele.

Colecția FeminIN și noul roman al lui Radu Găvan

Recent, am decis să achiziționez boxsetul “FeminIN” de la Publisol, o colecție de zece titluri scrise de autori români cu scurte comentarii pertinente care să ne ofere o perspectivă modernă asupra poveștilor. Am tot văzut aceste cărticele peste tot, însă nu mi se pare că această colecție se bucură de atenția pe care o merită.

Deoarece cărțile sunt destul de scurte, probabil voi reuși să parcurg câteva dintre ele anul acesta și voi reveni cu recenzii. Prima pe lista mea va fi cu siguranță Femei de Mihail Sebastian – îmi este dor de stilul lui literar. Mai vreau să menționez că acest set conține și o cutie de ceai și că arată adorabil în biblioteca mea.

De asemenea, recent am primit și ultimul roman publicat de Radu Găvan, pe care voi începe să îl lecturez puțin mai târziu! Până acum, nu am fost dezamăgită de niciuna dintre cărțile sale.

Iarmaroc la Cuibul de Mijloc în Brașov

Sâmbăta aceasta, 22 iulie, urmează să particip la primul iarmaroc organizat de Cuibul de Mijloc pe Strada de Mijloc din Brașov. Mă veți găsi la un stand cu haine și cărți la prețuri avantajoase, cărora abia aștept să le găsesc o nouă casă.

Sunt sigură că voi petrece încă o zi minunată la această splendidă locație și voi reuși să cunosc oameni grozavi! Voi reveni după eveniment cu o postare în care să povestesc cum a fost și să vă spun mai multe despre Cuib.

Cărți pentru copii de pe Vinted

În premieră aflați că am reușit să îmi cumpăr atât de multe cărți pentru copii de pe Vinted încât nu încap pe un singur raft. Cred că interesul meu a început cu volumul Interpretarea basmelor de Marie-Louise von Franz pe care-l citesc în prezent, lucru care s-a potrivit cu puzderia de volume care au apărut dintr-odată la vânzare în aplicație.

Nu am mai citit de foarte mult timp o carte pentru copii și nu obișnuiam să fac acest lucru, însă acum cred că am dobândit maturitatea necesară pentru a parcurge astfel de titluri cu un ochi antrenat. Câteva dintre ele, precum Pânza Charlottei sau Podul către Terabithia îmi sunt cunoscute și dragi din propria copilărie; celelalte sunt titluri destul de populare pe care nu am apucat să le parcurg încă.

În orice caz, aceste colecții de la editura Arthur arată adorabil și mă bucur că am reușit să le găsesc la prețuri mici în aplicația mea favorită! Sper să le citesc rapid și să revin cu recenzii pe blog.

Alte cărți de pe Vinted

În acest caz, vreau să păstrez cât de cât misterul în ceea ce privește restul achizițiilor mele. Pot doar să vă spun că sunt încântată de toate, desigur, și că sunt foarte recunoscătoare pentru apariția aplicației în România – găsiți aici un ghid detaliat pentru a utiliza Vinted cu succes!

Vă aștept pe YouTube cu un nou book haul cât de curând, dar și cu un wrap up cuprinzător și, sper eu, plin de cărți încântătoare! Voi ce cărți v-ați mai achiziționat?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: