7 ani de blogging!

Ieri s-au împlinit 7 ani de când scriu pe acest blog, iar aceasta este ocazia perfectă să reflectez asupra muncii mele. Nu cred că voi înceta vreodată să scriu recenzii sau articole pe tema cărților și, din fericire, am reușit să strâng și un grup de oameni interesați de viziunea mea asupra literaturii.

Îmi place că parcursul meu, din mai multe puncte de vedere, poate fi regăsit aici. Îmi place uneori să-mi recitesc articolele mai vechi sau recenziile scrise cărților pe care le-am citit, îmi place să-mi observ evoluția. Nu pot decât să mă bucur că nimic nu m-a putut ține prea mult timp departe de site-ul meu, unde se regăsește universul pe care-l port cu mine în cuvinte. Voi continua să scriu recenzii cât mai oneste și bine structurate, iar dacă acestea sunt de folos cuiva în căutare de recomandări, nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru.

Blogul nu este doar portofoliul meu, alături de cele cinci cărți publicate până-n prezent, ci și casa mea, jurnalul meu de cititor. Sper să ne revedem și peste zece-cincisprezece ani tot la fel de pasionați și avizi după literatură de calitate. Mă bucur că munca depusă de mine a dat roade și mă bucur că mă pot „lăuda” cu o perioadă așa de îndelungată de activitate online. De la 16 la 23 ani mi se pare că a trecut mult timp, în care gusturile mi s-au transformat în ceea ce citesc și apreciez astăzi. Vă invit să aruncați un ochi peste paginile din meniu, peste tag-urile pe care le-am folosit și să extrageți ce aveți nevoie pentru voi înșivă. Vă mulțumesc că mi-ați rămas aproape și nu mi-ați lăsat visul să se stingă – acela de a avea vizibilitate pentru cele două mari pasiuni nemuritoare ale mele: cititul și scrisul.

La mulți ani, dragă blog!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: