fbpx

Decorațiune de bibliotecă personalizată: ghirlandă cu poze

Folosește codul PGY0STTI la prima comandă pe LaLaLab pentru o reducere de 5€.

Abia așteptam să vă povestesc despre noua mea decorațiune pentru bibliotecă formată din două elemente distincte: o ghirlandă cu cârlige și beculețe achiziționată de la Sinsay și pozele printate în stil polaroid de la LaLaLab. Am descoperit acest site accesând aplicația lor mobilă acum ceva timp și am fost foarte încântată de calitatea produselor. Dacă vă doriți un site care să ofere servicii de printare de calitate, cu opțiuni de editare și personalizare a fotografiilor, puteți apela cu încredere la LaLaLab. Pe lângă cutiuțele cu poze de diverse dimensiuni, în format clasic sau polaroid, cu finisaj mat sau lucios, puteți opta pentru albume cu poze, cărți poștale, postere și încă alte câteva decorațiuni ce constau în obiecte personalizate cu propriile fotografii.

Din fericire, amenajarea mea interioară a permis amplasarea ghirlandei între cele două corpuri de bibliotecă din cameră. M-am folosit de niște cârlige și cuișoare pentru a le prinde direct de mobilă, însă există tot felul de soluții alternative pentru poziționarea ghirlandei. Puteți opta pentru expunerea fotografiilor direct pe un panou din plută cu ajutorul unor piuneze sau lipirea lor pe o suprafață netedă cu ajutorul benzii adezive. Sunt foarte încântată de aspectul personalizat al camerei mele de acum. De când eram mică îmi doream să expun astfel fotografiile mele preferate, cu momente importante din viața mea, cum ar fi absolvirea facultății.

De ce am optat pentru LaLaLab

Există pe piață și site-uri românești care oferă același gen de servicii, însă eu am continuat să optez pentru LaLaLab datorită prețurilor scăzute (o cutie de 25 poze “Mini Box” costă 13€) și a ofertelor permanente care includ reduceri, trimise pe e-mail periodic clienților. Au și avantajul unui sistem de recomandare prin care atât cel care plasează o primă comandă pe site sau prin aplicație, cât și cel care i-a oferit codul său primesc 5€ cu care pot achiziționa alte produse de-ale lor. De asemenea, există și un joculeț pe bază de tichete răzuibile trimise la fiecare comandă plasată unde poți câștiga premii extra, cum ar fi un cod tip voucher pentru o carte poștală personalizată gratuită.

În plus, îmi place că aspectul cutiuțelor pentru fotografii se schimbă constant și, uneori, poți susține chiar o cauză nobilă cum este luna aceasta cu Pink October – o campanie dedicată creșterii conștientizării cu privire la cancerul de sân. În ceea ce privește livrarea, LaLaLab se mișcă foarte repede, iar pachetul îți este livrat direct acasă la maxim două săptămâni după plasarea comenzii. Costul pentru livrare din afara țării este la fel de mic și convenabil, însă eu am reușit să-l evit de fiecare dată folosind codurile de reducere primite de la ei prin e-mail.

Cu siguranță voi mai folosi pe viitor serviciile lor, atât pentru mine, dar în special pentru cadouri pentru prieteni. Eu una sunt foarte pasionată de crearea și stocarea amintirilor sub formă de fotografii, atât digitale, cât și în format fizic. Mă bucur că am descoperit această aplicație cu o interfață ușor de folosit și disponibilă pentru toate tipurile de sisteme de operare. Tot ce trebuie să faci e să selectezi pozele pe care dorești să le printezi sub diverse forme, iar LaLaLab se ocupă de restul. Poți participa și tu la amplasarea fotografiilor în pagină, dacă e vorba de un album foto sau de adăugarea unei descrieri sub pozele printate separat.

Consider acum completă amenajarea bibliotecii mele, care mă reprezintă în cele mai mici detalii: de la titlurile cărților pe care le conține, la statuete simpatice și fotografii personalizate. Vă recomand și vouă să folosiți LaLaLab pentru obiecte personalizate cu fotografiile voastre și să folosiți codul PGY0STTI pentru o reducere de 5€ la prima comandă plasată pe site sau prin aplicație.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: