fbpx

Recenzare carte

Ai scris o carte și vrei să o promovezi? Experiența mea de peste 10 ani în domeniul recenziilor de carte ar putea veni în sprijinul demersului tău. Iată ce include pachetul pe care eu îl ofer:

Recenzie optimizată SEO pe blog

Având în spate o bogată experiență de content writing și utilizând tooluri care îmi permit optimizarea textelor mele la nivel profesional, îți voi oferi o recenzie care să atragă trafic și să aducă volumul tău în atenția publicului.

Promovare pe YouTube

Sunt activă pe canalul meu de YouTube încă din anul 2014, ceea ce înseamnă că am o comunitate de cititori care îmi urmăresc recomandările literare. Cartea ta va apărea în cel puțin unul dintre clipurile mele în urma lecturii.

Distribuire pe rețelele de socializare

Voi menționa cartea ta atât pe Facebook și Instagram, cât și pe Goodreads sau TikTok. Comunitatea mea de urmăritori din domeniul literar, formată de-a lungul ultimilor 10 ani, ar putea susține propulsarea ta pe piața literară românească.

  • În funcție de genul literar și dimensiunea cărții, putem stabili împreună costul acestui serviciu.
  • Accept pentru recenzie cărți de ficțiune în format fizic și volume de poezii în orice format.
  • Singurele două reguli sunt următoarele: beneficiez de autonomie totală în ceea ce privește conținutul recenziei, iar cartea trimisă spre recenzare trebuie să fi fost deja publicată la o editură din România sau în regim de self-publishing.
Dacă ești de acord, contactează-mă prin formularul de mai jos!