despre

 

Gabrielle Guvenel Photography-5

Numele meu este Cristina și, conform descrierii blogului, m-am născut pe data de 1 ianuarie 1998. Acest blog a activat timp de un an sub forma și titlul de „Our Book Palace”, nume a cărui proveniență nu mi se atribuie. În februarie 2015 mi-am publicat romanul de debut, „Octopussy” la editura Herg Benet. Am hotărât datorită acestui lucru să am o pagină oficială care să-mi poarte și numele.

Blogul este dedicat uneia dintre pasiunile mele și anume, cititul. Veți găsi aici recenzii la cărțile pe care eu le-am citit, păreri și dezbateri cu privire la diverse aspecte ale „meseriei” de cititor cât și unele postări mai personale, pentru cei care vor să afle ce se află în spatele titlului de autor.

Pentru interviuri sau apariții publice, mă puteți contacta pe E-mail sau Facebook. Link-urile se găsesc în coloana din dreapta.

*

Scurtă biografie

S-a născut pe 1 ianuarie 1998 în Tg-Jiu. În prezent locuiește în București și este studentă a Facultății de Filosofie, Universitatea București. „Octopussy” este romanul său de debut și a fost publicat pe data de 18 februarie 2015 la editura Herg Benet, făcând parte dintr-o trilogie cu același titlu.

Reclame

3 gânduri despre „despre

Adăugă-le pe ale tale

  1. Heeeei,Cristina!Deci,deci,deci poate ca vrei sa poate ca nu,dar eu simt nevoie sa ti recomand cartea mea favorita.O recomand tuturor cunoscutilor si necunoscutilor. :)) Stiu,este ciudat,dar simt nevoia sa fac asta.Cand imi place o carte cu adevarat vorbesc mult timp despre ea.Deci,cand vei avea timp si chef,poate vrei sa te bucuri de lectura romanului detectiv ”Steaua diavolului” de Jo Nesbo. Ma simt asa de bine ca am mai recomandat-o cuiva! :)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Propulsat de WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: