fbpx

Ce am publicat

Martie 2015

Octopussy (Octopussy #1)

Hyena, o adolescentă de aproape 14 ani, se întoarce acasă după o lungă perioadă de absență din mijlocul familiei. Este primită deopotrivă cu entuziasm și scepticism de către Becks, sora sa geamănă, care încearcă să reconecteze relația lor și să recupereze toți acei ani pierduți. Dar secretele mamei, ale tatălui vitreg și ale ambelor fete sunt amenințate să iasă la iveală odată cu sosirea straniului unchi din America.

Găsești cartea aici:

Aprilie 2016

Becks merge la școală (Octopussy #2)

După ce au fost subiect de studiu pentru boala Octopussy descoperită de unchiul lor, gemenele Becks și Hyena sunt obligate să se despartă. De data aceasta, Becks pleacă la liceu în Anglia. Pentru ea, școala însă nu va fi decât un pretext pentru a experimenta cât mai mult – de la sex dezinhibat, până la dragoste și prietenie – totul departe de casă, de Hyena și de mediul familiei sale… ciudate.

Noiembrie 2016

Antidotul (Octopussy #3)

Moartea tragică a surorii sale i-a schimbat complet viața Hyenei. Ajunsă în pragul maturității, tânăra fată este nevoită să își reconsidere toate principiile care au ghidat-o până atunci, aflată fiind în mijlocul fragmentatei familii Sugar.

Ianuarie 2018, Noiembrie 2018

Mi-ai promis că vom muri împreună

Cristina Boncea este o prodigioasă autoare care, la doar 20 de ani, a publicat deja o trilogie, Octopussy, la editura Herg Benet. Cea mai recentă carte a ei, romanul Mi-ai promis că vom muri împreună, este un thriller psihologic în care se îmbină cu măiestrie misterul, psihoterapia și analiza tranzacțională, dragostea suicidul și crima. E o carte pe care o veți citi pe nerăsuflate, așteptând din clipă în clipă să descoperiți cine este mintea criminală, vinovatul responsabil de sinuciderea lui Fabian, un tânăr a cărui viață și moarte leagă cu ițe fine celelalte personaje feminine din carte.

Găsești cartea aici:

Decembrie 2020

Evadare din Insula Libertății

Traume, vise tumultuoase și puteri telepatice.O mamă și o fiică se reconectează după 15 ani petrecuți la distanță. Dihotomia dintre România și America, două generații diferite și propriile identități fac această familie să se reîntregească într-un mod dureros.Cine are dreptate și cine trebuie protejat? Până unde poate merge iluzia abandonului de sine?

O poveste bazată pe întâmplări reale din NYC.

Decembrie 2022

blestem și rugă și abis

“blestem și rugă și abis” conține cele mai notabile poezii scrise de Cristina Boncea în perioada 2018-2022 și reprezintă volumul său de debut în poezie.

Găsești cartea aici:

Alte publicații

Poezii: conversație cu mama celestă și șarpele – antidot și venin – Parnas XXI

Poezii: saturațieșarpe și cu tremur – Parnas XXI

Poezii: despre morții vii evlavioșideconstrucție de toamnă și recunoștință – Parnas XXI

Poezii: vremea pentru scris și La început a fost… – Revista EgoPHobia

Poezii: o copilărie plină de teroriÎntunericul a dat cuvânt și monotonie – Revista Golan

Contribuție – Anchetă | Schimbarea numelui după căsătorie și divorț: identitate flexibilă sau abandonată? – Revista Golan

Contribuție – Nietzsche către Wagner – Revista Amfitrion 3-4/2020

Proză: izgonirea mamei – Revista Golan

Proză: Ultraviolence – Wattpad

Proză: Pițicurvă în Kanajambe – Wattpad

Proză: Penelope – Wattpad

În pregătire

  • Octopussy #0.5
  • Octopussy #1-3 reeditare
  • Universalia