Site icon Cristina Boncea

Despre mine

Încă de la vârsta de 11 ani am avut diverse bloguri: de la cel de tip jurnal, la cel artistic pentru compuneri și poezii. În cele din urmă, a urmat un blog de recenzii literare, iar în 2014 am decis să rămân la acesta. Creez aproape de când am învățat să scriu, iar pentru mine să mă exprim astfel este cel mai natural lucru din lume. Felul în care a decurs viața mea până în acest moment a făcut posibilă o dezvoltare atât de puternică a talentului meu literar, iar pentru acest lucru simt recunoștință în fiecare zi.

Sunt o persoană pasionată de cunoaștere prin toate căile care ne sunt disponibile – intelectual, senzorial, spiritual. Curiozitatea și o strânsă legătură cu divinitatea m-au ajutat să experimentez lucruri care mi-au depășit chiar și imaginația, iar pentru evenimentele vieții mele sunt la fel de recunoscătoare. Prin intermediul cuvintelor, fie ele scrise sau vorbite, îmi doresc să aduc în lume lumina vindecătoare pe care eu am primit-o la rândul meu de la alte persoane. Cel mai mult îmi doresc să continui să descopăr noi experiențe cu aceeași încântare de până acum și să strâng în jurul meu oameni cărora să le împărtășesc.

Din acest motiv, dragostea față de conexiune și așezarea ei pe tronul sensului vieții, psihoterapia a venit ca un pas firesc în viața mea. Sunt convinsă că atât din postura de scriitoare, cât și cea de terapeut voi reuși să-mi folosesc cuvintele în scopuri care să participe la transformarea celor care ascultă. Vreau ca această descriere să reprezinte o invitație și să stea drept dovadă că viața se schimbă atunci când te aliniezi cu tine, iar eu consider că îi pot ghida și pe ceilalți pe drumul către această frecvență a abundenței.

Exit mobile version