Site icon Cristina Boncea

37 de cărți pe care nu le mai vreau

Tocmai pentru că am achiziționat foarte multe cărți în ultima perioadă, am simțit nevoia să arunc o privire și asupra celor pe care le aveam deja. Îmi închipuisem că voi scrie un nou articol despre cărți care așteaptă de mult timp să fie citite, dar iată că este vorba despre un book unhaul, în schimb.

Am decis să mă despart de 37 de cărți deoarece mi-am învățat lecția: dacă nu simt nicio atracție față de ele acum, cu siguranță acest lucru nu se va schimba nici peste câțiva ani. Pe de altă parte, îmi place faptul că mi-am dat voie să le achiziționez atunci când mi le-am dorit – acum este doar momentul să își găsească o nouă casă.

Cei interesați pot să descopere titlurile pe care nu mi le mai doresc în bibliotecă pe Vinted, cu toate detaliile necesare. În afară de cele pe care le-am selectat astăzi, se găsesc pe profilul meu și altele, din domenii variate. În același timp, și eu sunt mereu interesată să îmi elimin volume din wishlist, așa că acest flux constant îmi dă o energie foarte bună!

Consider că este important să nu lăsăm cărțile neglijate pe rafturi, iar o triere periodică este necesară în cazul celor pasionați de hobby-ul lecturii. Tu de ce cărți vrei să te desparți?

Exit mobile version