Site icon Cristina Boncea

Iarmaroc la Cuibul de Mijloc

După cum vă anunțasem, ieri, pe data de 22 iulie, am participat pentru a doua oară la un eveniment organizat la Cuibul de Mijloc din Brașov, primul fiind sesiunea de constelații familiale. În această postare vreau să povestesc mai multe despre experiența mea.

Ce este Cuibul de Mijloc?

Un loc din Brașov care pare rupt dintr-un tărâm magic unde se organizează periodic diferite tipuri de evenimente: de la cele din sfera psihologiei la seri de folk sau sesiuni de dans și yoga. Aici vii când vrei să evadezi din cotidian, să te reconectezi cu natura și cu propriul sine.

Comunitatea de oameni care participă frecvent la evenimente a început să se formeze de câteva luni, însă eu am reușit deja să mă reîntâlnesc cu cei deja cunoscuți și să realizez noi conexiuni ce îmi provoacă bucurie.

Prin urmare, Cuibul de Mijloc este un loc care atrage oameni interesați de bunăstarea lor personală și care astfel atrag în jurul lor oameni similari, ceea ce creează o atmosferă extrem de plăcută. Toate detaliile necesare și informații despre evenimente viitoare le găsiți pe pagina lor de Instagram.

Cum a fost la Iarmaroc?

Fotografie realizată de @alexandrudemeni.

Această primă ediție a Iarmarocului a avut în vedere repunerea în circulație a diverselor obiecte – de la cărți la haine și accesorii – pe care nu ni le mai doream pentru noi înșine. Am sfârșit prin a ajunge printre primii și a pleca printre ultimii deoarece am cunoscut de la bun început oameni foarte interesanți cu care am conversat toată ziua.

În orele petrecute în livada magică a Cuibului de Mijloc locul a zumzăit de bucurie: de la copilași la cățeluși și păsărele. Am prins o vreme excelentă, iar pomii fructiferi și via ne-au ferit de căldura dogoritoare a soarelui din mijlocul verii.

Focul de tabără de la final a pus capăt unei zile perfecte, în care m-am simțit foarte câștigată. Energia locului este molipsitoare și fiecare participant la Iarmaroc a contribuit la construirea și menținerea ei pe parcursul zilei. A fost un eveniment după care m-am simțit extrem de extenuată, dar și foarte recunoscătoare și plină de energie pozitivă.

Concluzie

Ca să vă faceți o idee, până acum am întâlnit la Cuibul de Mijloc oameni pasionați de psihologie, literatură sau multiple forme de artă, toți cu povești de viață interesante și o energie molipsitoare. Mă bucur foarte mult că am descoperit acest loc după trei ani petrecuți în Brașov, destul de lipsiți de zumzetul social pe care l-am regăsit aici.

Prin urmare, vă recomand să-i urmăriți pe Instagram și să vă faceți curaj să participați la următorul eveniment promovat pe pagină. Eu cu siguranță voi reveni în acest loc unde mi-am format deja numeroase amintiri extrem de plăcute!

Exit mobile version