fbpx

Ai nevoie de consiliere personală sau vocațională? Sunt aici pentru tine!

De ceva timp, activez drept consilier pentru dezvoltarea personală. Ce presupune acest lucru? “Susținerea clienților în investigarea situațiilor problemă și facilitarea explorării potențialelor soluții pentru reglarea eventualelor disfuncționalități induse în plan personal și în relațiile socio-profesionale”. Pe scurt, activitatea are la bază activarea și valorificarea resurselor proprii pentru atingerea obiectivelor dorite de client.

Așadar, dacă ai nevoie de o persoană specializată care să te asculte activ și să identifice alături de tine soluții pentru dilemele cu care te confrunți, contactează-mă aici, pe Facebook, pe Instagram sau pe e-mail la: cristina98b@yahoo.com. Împreună, vom putea programa o ședință online sau fizic, pentru cei care locuiesc în Brașov, și vom porni în explorarea universului tău interior. Te voi ajuta să extragi din propriul sine toate elementele de care ai nevoie pentru a reuși să faci ce ți-ai propus.

Mai mult decât atât, pentru că acest tip de consiliere are în vedere și reușitele profesionale, îți propun să discutăm mai pe larg despre literatură. Da, ai citit bine! Am primit de-a lungul anilor numeroase solicitări de la persoane care își doresc sau sunt în procesul de scriere a unei cărți și simt nevoia de ghidare în această direcție. Dacă și tu te numeri prin doritori, îți pot pune la dispoziție experiența mea de autor, cât și insight-urile mele vizavi de această profesie pentru a înțelege cum să-ți fructifici mai bine talentul.

În cadrul acestor ședințe vom putea discuta în baza textelor scrise de tine și vom analiza cauzele care îți provoacă blocaje. Pentru că, în viziunea mea, dezvoltarea personală și cea artistică merg mână în mână, uneori este suficient un mic avânt pentru a reuși să transpui în cuvinte povestea pe care ți-ai imaginat-o.

Aștept, așadar, să ne întâlnim și să te ajut să devii cea mai bună versiune a ta!

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: