Tâmplărie Pub, locul ideal să te relaxezi în Brașov

Tâmplărie Pub, locul ideal să te relaxezi în Brașov

Îți place să asculți muzică bună în timp ce îți savurezi băutura preferată? Preferi în general localurile mai retrase, care sunt totuși ușor accesibile? Sau – întrebarea de o mie de puncte – vii la Brașov și nu ai idee unde să mergi împreună cu prietenii tăi? Răspunsul pe care eu îl pot oferi este Tâmplărie Pub, un loc deschis recent pe strada Grigoraș Dinicu nr. 2 pe care nu l-aș da pe nicicare altul.

Pe lângă atmosfera friendly pe care am întâlnit-o aici, mi-a plăcut de la început felul în care pub-ul arată. Ce are în plus față de alte locuri? Secretul este la subsol. Acolo vei găsi o încăpere răcoroasă unde să te bucuri de muzică LIVE. Fie că este vorba despre un client pasionat de muzică sau un artist care vrea să își împărtășească talentul cu publicul larg, ușile sunt deschise tuturor celor care vor să facă o încercare în fiecare seară de Open Mic. Pe lângă subsol, Tâmplăria beneficiază și de un mic etaj, un separeu aflat la parter și o masă la stradă pentru fumători. Vei vedea din fotografiile pe care le-am făcut că farmecul locului este izbitor.

Personal, mereu mi-au plăcut locurile în care mă pot simți ca acasă. Meniul cuprinde toate tipurile de cocktailuri pe care ți le poți închipui, pe lângă alte băuturi la fel de gustoase (alcoolice sau non-alcoolice). Vibe-ul este o combinație între young&fresh și oldie but goldie – un paradox care mie îmi definește gusturile foarte bine. Cu siguranță voi reveni aici de fiecare dată cu plăcere și abia aștept să cunosc oameni noi care se regăsesc în cuvintele de mai sus.

Fie că vrei să vii cu prietenii să petreceți sau ai un proiect de terminat pe laptop, vrei să te bucuri de o cafea în timp ce citești o carte sau ești în căutarea unui loc „al tău”, Tâmplărie Pub este ideal pentru toate. Dacă ai de gând să îmi urmezi recomandarea, nu ezita să îmi scrii pentru mai multe detalii. See you all there!

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Tâmplărie Pub, locul ideal să te relaxezi în Brașov

  1. Crăciun fericit si sănătate! De la Câmpina…un admirator al Tâmplărie dar și al tău…😊Nu ne-am cunoscut decât de la distanță eu împreună cu fata mea și soția ne-am bucurat împreună de vibe-ul plăcut într-o seară lungă în care împlineam o vârstă…Sper să ne cunoaștem personal!

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura