fbpx

Organizarea plantelor în locuință cu FAVI

În ultima perioadă am tot început să strâng mici plante decorative pentru locuință. Ba chiar am și plantat una într-un ghiveci cu design deosebit. Ce mă preocupă pentru viitor este felul în care le-aș organiza pe toate, dacă mi se va mări colecția. Aici intervine FAVI, cu standuri și suporturi pentru flori ce în mod sigur s-ar potrivi cu design-ul casei mele. În acest articol, pe lângă prezentarea subtilă a cărților pe care le citesc în prezent, vreau să vă arăt câteva piese de mobilier și decorațiuni pe care le-aș achiziționa cu siguranță.

Raft, Bambus Lăcuit, TUSUM

Sunt o mare fană a pieselor pentru amenajarea locuinței realizate din bambus deoarece sunt rezistente și au un aspect rustic care mie îmi este foarte pe plac. Cu siguranță nu m-aș putea abține și aș adăuga și câteva cărți deosebite alături de ghivecele cu flori – ceea ce face raftul din imagine să fie perfect pentru orice cameră a casei mele. Eu una l-aș pune în sufragerie, astfel încât plantele să fie aproape de lumina naturală, dar și pentru că ar completa perfect spațiul gol rămas.

Set 2 ghivece din lemn Khare Maro închis / Natural

Cred că v-ați dat deja seama că sunt o mare fană a mobilierului din lemn sau în nuanțe neutre de maro sau bej. Sunt sigură că mi-ar prii un astfel de set de ghivece când voi învăța mai multe lucruri despre grădinărit și îngrijirea plantelor de casă. Mi se pare ideal chiar dacă nu dispui de un spațiu foarte mare și cu siguranță va oferi un aspect plăcut indiferent de stilul de amenajare pe care l-ai ales.

Ghivece flori TRIFLORA set/3buc

Pe lângă stilul rustic sau de inspirație scandinavă, pe mine mă mai încântă și stilul minimalist. Știu ce înseamnă să locuiești într-un apartament cu spațiu redus, așa că acest set de ghivece suspendabile mi se pare soluția ideală pentru această problemă. În special dacă ai de gând să plantezi suculente sau ferigi, cred că ar arăta demențial în fața geamului din sufragerie. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că poți avea acces ușor la plante șiii, încă un aspect foarte important: pisicile tale le vor lăsa în sfârșit în pace (să sperăm!).

Pe mine mă inspiră mobilierul și decorațiunile pentru organizarea plantelor acasă de pe FAVI.ro, așa că în mod sigur nu voi mai rezista prea mult tentației și voi face o primă achiziție. Sper să vă inspire și pe voi! Până vă hotărâți, puteți arunca un ochi asupra ultimelor recenzii pe care le-am postat pe blog.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: