fbpx

Ce cărți mi-am luat de pe Antic ExLibris

Prin prisma unei recente colaborări cu Antic ExLibris, am putut să îmi aleg câteva cărți de pe site-ul lor plin de volume în engleză la prețuri foarte bine și din categorii variate. Am optat pentru trei titluri, dintre care unul se afla de ceva timp pe wishlistul meu. Mai jos vă voi vorbi câte puțin despre ele și ce m-a făcut să le aleg. Dacă vă stârnesc curiozitatea și vouă, am atașat și link-urile aferente de unde pot fi comandate. Atenție, însă! Stocurile se duc repede întrucât anticariatul online aduce tot timpul produse noi, așa că ar fi bine să vă grăbiți.

The Household Tips of the Great Writers

Acesta este titlul despre care vă spuneam că îmi doresc de mult timp să-l achiziționez. Este o carte non-fictivă care vine în ajutorul nostru cu sfaturi de la mulți, mulți autori de anvergură, fiecare exprimându-se într-un stil propriu. Sunt foarte curioasă să parcurg această carte, mai ales că în trecut m-au ajutat titluri precum Consider This sau Misterul regelui. Ce îmi place însă la volumul ales de pe Antic ExLibris este formatul de antologie, unde găsești strânse laolaltă sfaturi variate de la autori diverși. Click pe titlu pentru achiziție.

French Literature: A Beginner’s Guide

De când am citit Orașul cu salcîmi al lui Mihail Sebastian, mi-am pus în minte să explorez mai în detaliu scriitorii francezi care l-au inspirat pe autor, cât și pe mulți alți autori români (și nu numai!) de mare importanță. Am ales această carte tocmai pentru că este un ghid complex, care mă va ajuta să înțeleg din punct de vedere cronologic evoluția literaturii în Franța și care sunt scriitorii ce nu trebuie să lipsească din lecturile mele. Click pe titlu pentru achiziție.

The Girl With The Dragon Tattoo

Acesta este un roman grafic de 128 de pagini făcut după romanul de succes al lui Stieg Larsson. Eu nu l-am citit încă pe acela, nu am urmărit nici măcar filmul, așa că m-am gândit că ar fi un început bun să parcurg ediția de față, despre care sper că îmi va stârni curiozitatea. A fost publicat în 2017 și deja l-am răsfoit puțin. Pot spune că voi reveni cu o recenzie completă în cel mai scurt timp și îmi doresc să fiu impresionată. Click pe titlu pentru achiziție.

Momentan, mă voi delecta cu aceste titluri de la Antic ExLibris și abia aștept să revin cu impresii. Înainte, când locuiam în București, vizitam foarte des magazinul fizic și cumpăram de acolo diverse decorațiuni pentru casă și cadouri pentru prieteni. Dacă vă grăbiți, puteți profita până pe 11 octombrie de voucherul care vă oferă livrare gratuită la comenzile de minim 50 de lei. Găsiți codul de reducere pe prima pagină a site-ului.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Lasă un răspuns

%d