Te muți? MyEbox te ajută!

Având destul de multă experiență în ceea ce privește mutatul, nu pot să vă explic cât de important e să ai materialele necesare. Mai ales dacă e vorba despre cărți sau obiecte decorative importante, cât și pentru orice altceva are nevoie să fie sigilat și păstrat în siguranță, pe myebox.ro găsiți tot ce aveți nevoie. Eu însămi am străbătut vreo trei orașe diferite până la această vârstă, iar prioritatea mea au fost mereu cărțile. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu găseam cutii suficient de mari pentru cele 500+ volume ale mele, pe care să le umplu cu hârtii și alte materiale, astfel încât să nu se zgâlțâie prea tare cărțile la mutare. Din fericire acum există soluții mai moderne și mai eficiente pentru genul acesta de problemă și vă voi vorbi în continuare despre ele.

Mai ales atunci când ai nevoie de o cantitate mai mare de cutii, plicuri sau folii, My E-box oferă tot ce ai nevoie la prețuri foarte avantajoase și cu transport gratuit atunci când comanzi peste 500 de lei. Au inclusiv fulgi și hârtie de umplutură, pentru a nu mai fi nevoiți să faceți rost de cutii reciclate din alte părți și ziare vechi, după care trebuie să căutați prin casă. Mai mult decât atât, tocmai pentru că nu e vorba de cutii reciclate pe care trebuie să le umpleți de adeziv pentru a vă asigura că rămân închise, puteți sta liniștiți după ce ați asamblat cutiile comandate de pe site, fiindcă sunt făcute special ca să reziste.

Bineînțeles, produsele comercializate de ei vă pot ajuta și dacă aveți o mică afacere de care trebuie să aveți grijă. De exemplu, eu mereu am un sertar plin cu plicuri antișoc și plicuri de corespondență pentru perioadele în care îmi vând cărți din bibliotecă sau fac schimb cu alți cititori. Pe site există următoarele categorii: cutii din carton, benzi adezive, benzi adezive personalizate, folie cu bule, pungi ziplock, plicuri curierat eco sau folie stretch. Pentru a vă convinge, puteți solicita câteva mostre cu transport gratuit, însă eu nu am descoperit un alt site unde să se vândă o gamă atât de largă de produse și de maximă calitate. Visez ca în viitor să pot utiliza cutii personalizate sau bandă adezivă pentru trimiterea cărților mele sau chiar, cine știe, poate voi avea propriul meu business online și-i voi putea oferi o notă personală astfel. În orice caz, cred că orice afacere iese în evidență atunci când poate oferi produse personalizate, așa că iată încă un avantaj la My E-box.

Prin urmare, vă recomand cu drag acest site pe care tocmai l-am descoperit, care pune stop căutărilor disperate în diferite alte magazine online sau fizice. Mai ales în această perioadă, dacă vă apucați de reorganizat lucruri prin casă sau vreți să scăpați de „vechituri”, cu câteva click-uri puteți strânge toate materialele de care aveți nevoie, fără să trebuiască să le comandați din mai multe părți. Eu personal am mereu câte ceva de trimis prin poștă sau curier și încerc să îmi revizuiesc obiectele personale astfel încât să nu dețin nimic inutil. De aceea am de asemenea și o „colecție” de cutii pe balcon și cu atât mai tare apreciez calitatea produsului, când rezistă chiar și la mai multe utilizări. Ce mai așteptați? E timpul pentru ceva nou!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.