Achiziții noi de la Anticariat-Ursu

Pentru cei care n-au apucat încă să-mi vizioneze ultimul clip postat pe YouTube, vreau să vă anunț că am descoperit un nou anticariat online preferat. Site-ul se numește anticariat-ursu.ro, iar cărțile din imagine sunt doar câteva dintre cele pe care le căutam de mult timp și le-am găsit aici.

Cred că știți deja că editura mea preferată este Polirom și vestea bună e că în acest anticariat veți găsi o grămadă de cărți de la ei, dar și de la multe alte edituri românești cunoscute. Bineînțeles, fiind un anticariat, au peste 20.000 de cărți pe stoc, atât vechi, cât și noi. Cele alese de mine au ajuns în condiție perfectă și sunt ca noi, așa că dacă nu ați cumpărat cărți „la mâna a doua” până acum din acest motiv, vă încurajez să o faceți. Multe dintre ele vin inclusiv în folie și volumele sunt oricum atent selecționate înainte de a fi puse spre vânzare.

Vă las mai jos videoclipul unde am prezentat cele 15 cărți noi din biblioteca mea, majoritatea fiind de la Polirom, dar sunt și câteva mici excepții. Mă bucur că acum am o nouă sursă de încredere de unde-mi pot procura cărțile pe viitor – mai ales când am găsit o grămadă de cărți ce nu se aflau pe alte site-uri.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: