6 ani de blogging!

În luna aprilie a acestui an, blogul a împlinit 6 ani de la înființare. După cum cred că v-am mai povestit, am mai avut un blog și înainte de acesta, însă important este că în ultima decadă am reușit să nu renunț la pasiunea mea cea mai mare: cărțile.

Uneori am postat mai des, alteori mai rar, în funcție de cât citeam în perioada respectivă. Mi-am propus și de această dată să continui să am o activitate și prezență online mai echilibrate, atât pentru urmăritorii care mi-au rămas fideli, cât și pentru împlinirea mea sufletească. În ultimii șase ani am învățat multe despre scrierea și editarea unui text, chiar dacă este vorba de o simplă recenzie. Voi continua să scriu recenzii la fel de sincere precum v-am obișnuit și să citesc numai cărți pe care le aleg eu cu toată inima, fără a mă lăsa influențată de trenduri și alte opinii.

În cele din urmă, vreau să vă mulțumesc că ați rămas alături de mine și să vă încurajez să nu renunțați nici voi la pasiunile voastre. Timpul a trecut repede, iar acest lucru este puțin înspăimântător pe alocuri, însă sper să îmi continui ascensiunea în domeniul literar și să îmi împărtășesc bucuriile cu voi ca și până acum. Mă simt foarte mulțumită pentru faptul că am ajuns până aici și am căpătat experiență; această statornicie îmi dă putere și încredere să continui să scriu ceea ce simt.

La mulți ani nouă!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: