Cum am găsit „the Answear” înăuntrul meu

Cei de la Answear au revenit cu o probă super interesantă și anume, evoluția stilului meu vestimentar de-a lungul anilor. În imaginea de mai sus aveți versiuni ale mele de la 13, 16 și 21 de ani și abia aștept să vă povestesc prin câte stiluri diferite am trecut deja și ce le-a influențat cel mai tare.

Mi-am cumpărat prima pereche de adidași la 21 de ani

Da, ați auzit bine, prima mea pereche de adidași de damă acum câteva luni, exceptând încălțările pentru ora de sport din perioada școlii sau alte situații de acest gen în care am fost obligată să-mi cumpăr încălțăminte sport. Am detestat întotdeauna hainele „sport”, am vrut mereu să fiu cât de cât elegantă și feminină, să port piese vestimentare care să-mi scoată trăsăturile în evidență, însă nu într-un mod ostenativ. Cu toate acestea, când am probat prima mea pereche de adidași casual anul acesta, am simțit pentru prima dată cât de comozi sunt și am înțeles de ce atât de multă lume îi combină cu ținute de zi pe stradă. Cred că cel mai tare mă influența prejudecata conform căreia o ținută sport înseamnă o ținută cumva neglijentă, care dădea impresia că ai pus pe tine primele lucruri pe care le-ai găsit la îndemână, însă am înțeles că de fapt orice ținută bine pusă la punct necesită timp și efort, indiferent de aparențe. Apropo, tot din categoria „încălțăminte damă” vreau să menționez și un articol care mi-a plăcut dintotdeauna și anume bocancii sau ghetele de iarnă mai butucănoase. Nu a existat iarnă în care să nu port o pereche de astfel de încălțări!

Am ajuns să ador cămășile!

Tot anul acesta am început să-mi cumpăr și să port din ce în ce mai des cămăși cu diferite modele. Până de curând aveam impresia că orice fel de cămașă urma să fie mult prea cambrată pe corpul meu și astfel, va deveni incomodă la un punct, însă m-am înșelat amarnic! Mai ales în această toamnă caldă cu care ne confruntăm, nimic nu se potrivește mai bine decât o cămașă. Preferatele mele sunt cele puțin mai lărguțe, care se potrivesc cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă (precum în imaginea de mai sus), însă cu cât am mai multe modele variate în garderobă, cu atât mai bine.

Iubesc pantalonii din material textil cu talie înaltă!

Adineauri v-am spus despre cât de mult îmi place să port o cămașă în combinație cu pantaloni cu talie înaltă, însă acesta a fost de asemenea primul an când am renunțat la pantalonii exclusiv din denim pentru a purta și alte materiale, cum ar fi bumbacul. Știu că sunt de asemenea și foarte la modă, mai ales în combinația din imaginea de mai sus, însă, ce pot să zic?, mă simt natural în pas cu lumea. Când eram mai mică, îmi era teamă să port pantaloni cu talie înaltă deoarece eram complexată de forma pe care o vor da șoldurilor mele, însă în 2019 fetelor nu le mai pasă de posibile interpretări sau priviri răutăcioase, ci doar purtăm ce vrem și ce ne place! Ei bine, iată că vă mărturisesc următoarele: acum mi-aș cumpăra infinite perechi de adidași, cămăși și pantaloni cu talie înaltă – adică toate obiectele vestimentare pe care nu îndrăzneam să le port în adolescență.

Dacă uniți imaginile de mai sus, regăsiți tipul de ținută pe care-l am aproape zilnic, însă nu v-am lămurit cu privire la parcursul meu de „fashionistă” încă. Consider că cel mai important aspect care ne influențează ținutele este propria noastră dezvoltare psihică și spirituală. Mereu m-am regăsit în ținutele mai „office”, însă din diverse motive am apelat adeseori și la ținute mai „copilăroase”, în funcție de etapele prin care am trecut cu precădere în liceu. Sincer, mi-e dor de fustele și sarafanele frumoase pe care le purtam pe la 12-13 ani, mi se pare că nu mai reușesc să găsesc piese vestimentare la fel de frumoase și potrivite cum găseam pe atunci, însă cu siguranță asta e doar o iluzie, fiindcă pe Answear găsești tot ce ți-ai putea dori în materie de modă. Acum trăiesc o perioadă în care sunt în sfârșit pe deplin mulțumită de stilul meu vestimentar și simt că acesta mă reprezintă cel mai bine. Care este stilul ce vă reprezintă cel mai bine pe voi?

Articol scris pentru SuperBlog 2019.   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.