Vitamina C de la Competiție!

Multe lucruri din viața mea au fost despre litera C, începând cu numele meu – Cristina și continuând cu zodia – capricorn și pasiunea mea cea mare: creative writing. Provocarea propusă de Farmacia La Preț Mic a picat exact la țanc, fiindcă sunteți pe cale să aflați mai multe despre trăsăturile cu C ale unui capricorn: competitivitate, creativitate și concentrare. Toate acestea pot fi întărite sau susținute și de vitamina C, care, surpriză!, a fost dintotdeauna vitamina mea preferată.

Nu spun asta doar de dragul scrierii unei articol, ci realmente în copilărie adoram să beau sucul cu gust de portocale pe care-l lăsa în urma sa dizolvarea tabletei cu vitamine. Existau o grămadă de produse cu vitamine la preț mic pentru copii, sub diferite forme, care mai de care mai haioase, însă vitamina C era cel mai des întâlnită, iar asta pentru că vitamina C activează celulele imunitare și întărește cel mai bine organismul împotriva factorilor precum poluare, stres sau microbi. Acum, urmează să vă aduc în față o singură poveste reală din viața mea, ce a avut însă loc tot în copilărie, în care vitamina mea preferată a avut și un rol calmant, împotriva anxietății.

Mă înscrisesem la un concurs de talente pentru copiii din clasele I-IV și urma să interpretez o melodie care mie-mi plăcea tare mult pe atunci, o învățasem dintr-un desen animat și urma să o cânt acompaniată de un pianist. Eram foarte încântată să particip la această competiție cu premii, însă înaintea mea intrase pe scenă o fetiță care recitase cap-coadă poezia „Luceafărul„, pe care eu nu m-am chinuit să o rețin niciodată. Îmi transpirau deja palmele și simțeam un nod în gât la gândul că interpretarea mea nu-și mai avea rostul în cadrul concursului de talente după o așa recitare din partea contracandidatei mele, însă mama mea mi-a făcut repede rost de un pahar cu apă în care a dizolvat o vitamina C. Aceasta și-a făcut efectul cu câteva secunde înainte ca eu să intru în scenă și brusc m-am simțit revigorată și din nou stăpână pe talentul meu. Deși nu am reușit să câștig premiul I atunci, așa cum îmi doream, am plecat acasă cu o mențiune și bucuria de a mă fi putut simți bine în pielea mea pe scenă.

Crescând, am descoperit că există suplimente alimentare pentru a stimula sau a ajuta la vindecarea mai multor afecțiuni, toate extrem de variate. Cel mai adesea pe parcursul vieții am avut nevoie de suplimente pentru memorie, în perioada examenelor mai grele din viața mea (bacalaureat, admitere, etc.), fiindcă, după cum ați aflat deja, sunt o persoană care își dorește mereu performanțe la nivel înalt, însă sunt și foarte ușor copleșită de nesiguranțe, așa că vitaminele și suplimentele pentru memorie luate corect m-au ajutat de nenumărate ori să-mi revin în puteri și să mă concentrez la ce am de făcut. Din punctul meu de vedere, vitaminele nu trebuie să lipsească din casa nimănui și trebuie consumate regulat pentru o mai bună funcționare a organismului. Povestea pe care v-am spus-o din copilăria mea este doar un exemplu în care am putut simți clar efectul vitaminei pentru mintea și corpul meu, însă sunt convinsă că de-a lungul vremii vitaminele au acționat pentru a-mi ajuta organismul și fără ca eu să conștientizez direct acest lucru.

Acestea fiind spuse, vă invit să intrați pe site-ul Farmaciei La Preț Mic, unde aveți toate suplimentele și vitaminele necesare pentru menținerea sănătății dumneavoastră.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019.

Un gând despre „Vitamina C de la Competiție!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.