Marchează-ți dragostea cu e-mark!

Nu mică mi-a fost mirarea să ajung astăzi la birou și să găsesc bilețelul din imagine pe tastatură. Am privit în stânga și-n dreapta, înspre colegii mei, însă niciunul nu-și ridica privirea din calculator. M-am dus atunci direct la Ana, prietena mea cea mai apropiată de la muncă și am întrebat-o dacă ea a vrut să facă o glumă punându-mi acest bilețel pe birou.

-Nu eu am fost, mi-a răspuns, însă cine a făcut asta trebuie să fi folosit noua ștampilă electronică de la Colop. Am comandat câteva zilele astea pentru a le folosi pentru viitoarele noastre proiecte, cât și alte produse de la aceeași firmă. Par super profi și utile!

Am căutat repede pe internet și am descoperit cu ușurință mai multe detalii despre acest e-mark inovator, un dispozitiv electronic pe care-l poți folosi pentru a crea și modifica propriile amprente folosind o aplicație de pe mobil sau PC, după care le poți imprima pe diferite suprafețe pentru a le personaliza. Vedeam cum ne va ajuta această mică ștampilă pe viitor în firmă, însă tot nu înțelegeam treaba cu bilețelul de pe birou. Dacă mesajul n-ar fi fost însoțit de un simbol cu cafea și doi ochi în formă de inimioare, aș fi ignorat cu totul bucățica de hârtie, însă, avându-l sub această formă, nu puteam să nu mă întreb dacă aveam cumva un admirator secret printre colegi. Știind că existau doar două posibilități în acest sens, fiindcă mai aveam doar doi colegi de sex masculin în birou, mi-am dat cu ușurință seama că răspunsul putea fi unul singur: cu siguranță Mihai îmi pusese bilețelul pe birou, iar acest lucru venea cu mai multe semnificații sufletești pentru mine.

Sursa: https://emark.colop.com/ro/partnerarea/data/downloads/emark/images/pictures/

În primul rând, nu puteam să ignor toate detaliile de până atunci, toate momentele când interacționasem cu el, iar el se dovedise a fi suspect de atent la informațiile banale pe care le împărtășeam despre mine (precum ziua mea de naștere și numele pisicii mele), la faptul că nu doar că-mi reținuse ziua de naștere, ci îmi și cumpărase niște flori deosebite în acea zi. Cu toate acestea, niciodată nu îndrăznise să mă invite undeva înafara programului de lucru, iar probabil acesta era modul lui de a face în sfârșit pasul cel mare. În al doilea rând, acest fapt mă bucura pe interior, fiindcă și eu îi împărtășeam sentimentele, însă, la rândul meu, nu îndrăznisem să fac nimic în această privință. Mi-a venit deci o idee la fel de năstrușnică precum a lui, având în vedere că el nu era la muncă în acea zi. După puțin brainstorming, m-am gândit să-i răspund cu aceeași monedă.

Sursa: https://emark.colop.com/ro/partnerarea/data/downloads/emark/images/pictures/

-Ana, poți să-mi dai și mie un e-mark puțin, te rog? i-am zis colegei mele, după ce am stat ceva timp pe gânduri.

Sperând că-mi va fi iertată intruziunea, mi-am însușit un plic alb din sertarul biroului și o coală pe care am scris următoarele cuvinte cu pixul: „Sunt bine, mulțumesc de întrebare, însă cred că ar ajuta să ne bem cafeaua împreună data viitoare :)”. În loc să mă semnez, am pus hârtia împăturită în plic, l-am sigilat, iar peste el am folosit ștampila electronică pentru a-mi imprima inițialele pe spatele acestuia, precum un sigiliu din timpurile vechi. Astfel, Mihai nu avea cum să fie confuz în privința provenienței mesajului, precum am fost eu când am ajuns la muncă. Urmează să-i las plicul sub tastatura PC-ului său și să aștept rezultatele.

Iată că e-mark-ul poate fi folosit și în scopuri personale, nu doar pentru uzul companiilor și, cu atât mai mult, poate fi folosit în scopul nobil de a-ți confesa dragostea ascunsă. Tu cum ai folosi cel mai revoluționar produs recent de la Colop?

Articol scris pentru SuperBlog 2019. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.