Espressorul lui, spuma laptelui: magNET ne dă soluția!

Deși recent am eliminat cafeaua din ritualul meu zilnic din cauza unor probleme de sănătate, tocmai am descoperit espressorul ideal, în caz că pe viitor voi începe din nou să mă delectez cu această licoare a zeilor.

Descoperind magazinul online magNET.ro, am dat de espressorul automat Philips, care dă dovadă de sistemul de lapte cu cea mai rapidă curăţare în 15 secunde.

Dacă ar exista o anumită tipologie de iubitor și consumator de cafea, eu aș fi cea înrăită, care totuși a preferat mereu o cafea dulce, cu mult lapte și zahăr și în cantități cât mai mari. Un espresso scurt nu mi-ar fi putut ajunge pentru a-mi putea începe ziua cum trebuie, însă niciodată nu depășeam doza maximă de două cafele pe zi. Cu toate acestea, deși experiența mea nu este una vastă, pot spune că am ajuns să cunosc destul de bine ce înseamnă o cafea cu adevărat bună și, dat fiind faptul că sunt o persoană destul de stabilă în ceea ce privește preferințele de orice fel, cât și având o înclinație naturală înspre lucrurile simple și clasice, totuși, după ce am trecut de etapa cafelei la ibric, espressorul proaspăt descoperit ar putea cu siguranță să-mi satisfacă pretențiile cele mai ridicate.

De ce spun asta? Pentru că acesta oferă personalizare la o atingere de buton și vine cu trei setări diferite pentru a se potrivi preferințelor tale. Pe lângă asta, modelul EP2235 vine și cu un filtru de apă AquaClean și o râșniță ceramică. Deși partea de tehnologie nu e punctul meu forte, doar imaginați-vă cât de performant poate fi acest espressor; eu una am în minte un fel de roboțel inteligent care, urmând câteva instrucțiuni, îmi poate transforma ziua dintr-una stresantă și plină de griji cotidiene într-una liniștită și zen, calmându-mi orice emoție negativă.

Personal, mereu am considerat că savuratul cafelei este o activitate intimă, ce trebuie făcută în tihnă, bucurându-te de propria companie. Înainte, nici nu puteam lega două cuvinte în cadrul unei conversații dacă nu aveam parte de câteva minute de liniște: doar eu și cafeaua mea. Bineînțeles, e frumos să te bucuri de o cafea și alături de persoana iubită sau amici, însă tot consider că sentimentul este unul unic și personal, că fiecare se bucură de gustul aromat al cafelei în stil propriu, iar aceeași experiență nu poate fi identică la oricare două persoane. Din acest motiv o comparam mai devreme cu „o licoare a zeilor”, fiindcă o ceșcuță mică, plină cu lichid maroniu și miros de poftă de viață este deseori secretul pentru a-ți începe ziua cu bine.

Sper să revin pe viitor cu mai multe detalii despre acest espressor-minune, pe care vă invit să-l încercați accesând link-urile de mai sus. După hiatus-ul meu de câteva luni, simt că abia aștept să transform din nou cafeaua într-o parte integrantă a sistemului meu. Iar dacă tot bem cafea, de ce să nu fie de cea mai bună calitate posibilă?! Aștept și părerile voastre legate de acest espressor în comentarii.

Articol scris pentru SuperBlog 2019. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.