De ce nu mă atrage trendul „plușatelor”

În acest articol mi-am propus să vorbesc despre două tipuri de tendințe din domeniul modei: cel preferat și cel mai puțin preferat. Mai întâi voi menționa câteva lucruri despre cel din urmă, pentru a păstra ce e mai dulce pentru final.

Pentru a-mi putea expune părerea, am luat în vizor un articol de pe Answear, cel din imaginea de mai sus. Acest palton, sau mai degrabă materialul din care este făcut, reprezintă unul din lucrurile care-mi displac până la paroxism în moda zilelor noastre. Combinația dintre blana ursulețului meu de pluș și covorul pe care îl țin în hol, purtată peste o ținută de toamnă, îmi provoacă un puternic sentiment de nedumerire, cel puțin. Nu am deținut și nici nu aș investi niciodată într-o piesă vestimentară făcută din acest tip de material, indiferent cât de interesant ar putea părea în poze, de la distanță. Înțeleg că paltonul în cauză ar putea fi comod, având și o căptușeală fină pe interior, ar putea da impresia de ceva „cozy” și are chiar și un aer artistic, puțin vintage chiar, însă nu mă regăsesc și nici nu pot aprecia utilizarea acestuia într-o ținută. Poate domnii vor avea mai mult noroc să-și găsească un palton potrivit la secțiunea „paltoane bărbați” de pe site.

La polul opus, m-am îndrăgostit de trendul genților și ghiozdănelelor de culoare galbenă. Tot pe Answear am găsit și setul din mijloc, la secțiunea „genți damă„, celelalte două aparținându-mi, dovadă că această culoare a cucerit inimile mai multor pasionate de cumpărături, ca și mine. Nu pot explica factorii psihologici care m-au făcut să îndrăgesc așa de mult nuanța în cauză – poate pentru că am văzut-o des în vitrinele magazinelor, poate e ceva ce are legătură cu inconștientul colectiv, căci toate culorile și nuanțele au semnificații diferite pentru mințile și spiritele noastre, nu se știe – însă cert este că acum nu mă mai pot opri din a achiziționa cât mai multe piese vestimentare astfel. Oricum, galbenul este o culoare care exprimă fericire, așa că sper să reușesc să îmi păstrez starea de bine pe tot parcursul zilei, dacă tot am mereu în vizor aceste gentuțe pe care le ador. Apropo, niciuna dintre cele prezentate nu este din piele naturală, fiindcă eu iubesc animalele și încerc să fac tot posibilul pentru a le proteja. Vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel!

Acestea fiind spuse, vreau să răspundeți și voi la aceeași întrebare: care sunt trend-urile voastre preferate și care sunt cele pe care nu le puteți suferi? Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Acest articol face parte din competiția SuperBlog 2019. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.