Și blogul meu poate fi un #superblog!

Prin intermediul acestei postări, anunț înscrierea mea în competiția propusă de SuperBlog. Nu-mi amintesc să mai fi participat în alți ani, însă de ceva vreme îmi doresc să fiu mai implicată în comunitatea bloggerilor din România, chiar dacă până acum am scris cu precădere despre cărți și lectură.

Îmi plac provocările și abia aștept să văd tematica fiecărui articol pe care trebuie să-l scriu pentru a participa la competiție. Voi încerca să îmi pun toată imaginația la lucru pentru a veni cu articole cât mai originale și mai bine scrise. Sper să rămâneți alături de mine și să mă susțineți pe durata concursului. Și voi vă puteți înscrie, dacă respectați cerințele din regulament, folosind link-ul de mai sus.

Vreau să mai spun că sunt foarte mulțumită de progresul pe care l-am făcut în cei aproximativ cinci ani de când administrez acest blog și sper să puteți vedea în continuare evoluția mea aici. Comunitatea pe care am reușit să o creez prin intermediul cărților, atât ale mele, cât și ale altora, este și va rămâne mereu cea mai mare bucurie și reușită a mea. Acestea fiind spuse, să trecem la treabă!… căci nimic nu-mi priește mai mult decât munca de scriitor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.