fbpx

Ce am publicat pe Wattpad

Eu și oricare alt scriitor contemporan primim poate mult prea des întrebarea “ai mai scris ceva?”. Rareori răspunsul este din start “da”, fiindcă procesul de scriere al unui roman este unul de lungă durată, în special pe plan psihologic. Și eu am luat la rândul meu o astfel de pauză din diferite motive, însă asta nu înseamnă că în mintea mea nu se coc ideile constant (vreau ca romanul următor să se numească “Universalia“, să aibă urme de realism magic și mă gândesc deja la conținutul său de doi ani). Ce vă pot spune totuși până acum?

După trilogia Octopussy și MPCVMÎ, am mai scris și “Evadare din Insula Libertății“, pe care nu am reușit să o public în timp util, însă planurile mele s-au mai schimbat de atunci. Cel mai probabil și cu puțin noroc (și resurse) voi reuși să-mi (re)public singură toate volumele scrise până acum și să-mi fac astfel propriul brand după bunul plac. Am ajuns la concluzia că nu este deloc avantajos să colaborezi cu editurile din România, însă mai multe despre acest subiect vă voi spune altă dată. Cu toate aceste planuri mărețe de viitor, în care voi avea nevoie să contez pe grupul de urmăritori pe care mi l-am format până în prezent, am realizat de asemenea că e nevoie să fac ordine și în trecut, în lucrările scrise anterior publicării celor patru romane. Astfel, am decis să postez pe contul meu de Wattpad tot ce nu urmează să fie publicat pentru publicul larg prea curând pentru a putea împărtăși cu voi întreg parcursul meu literar. La momentul actual veți descoperi următoarele trei lucrări scrise de mine acum câțiva ani:

  • Ultraviolence (05.08.2014 – 08.08.2014): O poveste LGBT despre bullying, droguri și crime cu un sfârșit tragic.
  • Pițicurvă în Kanajambe (28.11.2014 – 13.12.2014): O poveste contemporană despre o liceană bogată și nefericită care-și regăsește fericirea prin scris. *Conține mai multe povești scurte pe care le-am scris chiar înaintea acesteia.
  • Am murit înaintea ei (2012): Primul roman pe care l-am scris vreodată, în curs de traducere din limba engleză. Este povestea unei fete de 14 ani care se îndrăgostește de o altă fată mai mare și pune cap la cap un plan diabolic pentru a o convinge să fie împreună. Aș zice că genurile care primează aici sunt LGBT și crimă.

am murit

De acest ultim bebeluș al meu făcut public sunt foarte mândră și atașată, căci am recitit această carte de 60k+ cuvinte (mai multe decât oricare roman publicat ulterior) de o grămadă de ori și am iubit povestea pe care am creat-o la fel de mult. Poate în materie de stil nu e cea mai reușită, însă sper ca firul narativ să vă captiveze și pe voi la fel de tare. Traduc cât pot din ea pe zi și sper ca în scurt timp să pot să o postez în întregime pe Wattpad.

Cam acestea ar fi noutățile cu care voiam să vă pun la curent. Sper să le dați o șansă și acestor scrieri mai vechi ale mele, în așteptarea viitoarelor volume ce vor fi scrise cu la fel de multă pasiune pentru literatură!

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Ce am publicat pe Wattpad

Lasă un răspuns

%d