fbpx

TBR! Cărți pe care vreau să le citesc în curând

M-am gândit că n-am mai vorbit de mult timp despre cărțile pe care vreau să le citesc în viitorul apropiat așa că am ales cinci titluri achiziționate recent de care sunt foarte încântată.

  1. Despre tristețea femeilor frumoase 

Andrei Ruse mi-a trimis ultima lui carte publicată sub egida editurii Hyperliteratura. Deși în biblioteca mea se găsesc alte două titluri semnate de el, nu am citit nimic până în prezent. Nu știu ce așteptări să am de la această carte, însă titlul m-a atras de prima dată când am auzit de el, așa că abia aștept să vă povestesc mai multe despre volum.

2. Furnica electrică

De când am citit Substanța M de la Philip K. Dick și am rămas înmărmurită în fața uneia dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată mi-am zis că neapărat trebuie să explorez și celelalte lucrări ale autorului SF. Am prins o reducere online foarte bună, așa că acum dețin încă trei volume ale autorului.

3. Shaman King #15

Am adorat dintotdeauna seria Regele Shaman creată de Hiroyuki Takei așa că am decis că vreau să colecționez toate cele 32 volume de manga pentru a vedea și perspectiva originală din care a reieșit celebrul anime. Sunt super încântată să continui povestea, după ce am așteptat mult timp pentru a putea face rost de volumul #15.

4. Sufocare

Chuck Palahniuk este un autor pe care l-am citit mereu cu plăcere, iar numeroase volume ale lui se găsesc deja pe rafturile mele. S-a întâmplat ca pe acesta să nu-l dețin încă, așa că nu m-am putut abține să nu-l achiziționez. Abia aștept să văd despre ce e vorba.

5. Incredibila și trista poveste a frumoasei Erendira și a bunicii sale fără suflet

Acest titlu foarte lung îi aparține lui Gabriel Garcia Marquez, autor pe care l-am descoperit destul de recent. Mi-a plăcut foarte mult primul roman pe care l-am citit de la el, așa că vreau să continui să-i descopăr operele literare.

Cam acestea ar fi cele cinci titluri pe care abia aștept să le citesc cât de curând, după ce termin cartea pe care o citesc în prezent.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Lasă un răspuns

%d