fbpx

Ce mi-am comandat recent de la PrintreCarti.ro

co.jpg

Ca să dovedesc în continuare că am revenit și îmi voi continua activitatea cu blogul, m-am gândit ca în acest articol să vă povestesc despre cărțile pe care tocmai mi le-am comandat de pe PrintreCarti.ro, anticariatul meu online preferat.

Nu sunt multe la număr, însă am petrecut ore în șir pe site pentru a face selecția perfectă. Vă recomand să folosiți toate posibilitățile de căutare și clasificare atunci când vreți să găsiți ceva anume, deși eu nu o să mint: ador să mă uit la fel de fel de cărți și să-mi îmbunătățesc astfel mica enciclopedie din creier, chiar dacă pe majoritatea nu le voi cumpăra vreodată. Și vă mai recomand și să mergeți repede pe site și să profitați de ultimele oferte, căci cele mai dorite cărți se dau printre primele!

Nu voi povesti acum pe larg despre cărțile alese, fiindcă îmi doresc să fac acest lucru într-un videoclip zilele viitoare, când vor intra cu adevărat în posesia mea. Ce vreau să spun însă e că aproape toate fac parte din categorii diferite ale ariei mele de interes, dar, cu toate acestea, mi le doresc în egală măsură. Rămâneți pe-aproape și urmăriți-mă pe YouTube pentru a afla mai multe despre ultimele titluri achiziționate de mine!

Vă las aici și lista scrisă:

1 David Herbert Lawrence – Apocalipsul  4,90 Lei
2 Otto F. Kernberg – Psychodynamic psychotherapy of borderline patients  31,50 Lei
3 Roberto Arlt – Crescatorul de gorile  10,50 Lei
4 Camil Petrescu – Opere (volumul 1: Versuri)  3,50 Lei
5 Daniel Clowes – Ghost world  17,50 Lei
6 Mathias Enard – Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti  14,00 Lei
7 Julian Barnes – Cafe au lait  10,50 Lei
8 Liviu Uleia – Manifestele individualitatii  8,40 Lei

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: