Spațiul ideal pentru lectură

Pentru că în biblioteca mea s-au tot adunat cărți în ultima perioadă, deja îmi fac griji în privința spațiului de depozitare. Din fericire, am descoperit recent un nou motor de căutare pentru mobilier și decorațiuni interioare unde se găsesc adunate tot felul de biblioteci, care mai de care mai frumoase. Am ales produsele de mai sus ca fiind preferatele mele de pe site, adică cele care m-ar bucura cel mai tare la acest moment pentru perioadele din zi în care mă așez în pat, lecturând vreo carte.

Cititorii pasionați, la fel ca mine, știu că acest hobby nu se poate desfășura în orice fel de spațiu. Avem nevoie de creearea unui anumit cadru intim care să ne aducă gradul de confort necesar pentru a putea pătrunde în universul romanului pe care-l citim în prezent. Eu, una, prefer mobilierul de culoare deschisă și câteva elemente decorative care să încânte privirea. Simțul estetic nu ocolește pe nimeni și sunt convinsă că există preferințe infinite în ceea ce privește spațiul ideal pentru lectură.

Biblioteca din imagine mi se pare potrivită pentru că știu că mi-aș putea depozita acolo cele peste cinci sute de cărți pe care le dețin la momentul actual. Împreună cu acea decorațiune pentru perete aurie, sunt sigură că dormitorul meu ar căpăta un aer distins și ar deveni un spațiu și mai confortabil pentru lectură, din punct de vedere vizual și psihic. Vă încurajez să cautați piesele de mobilier și elementele decorative ideale pentru voi pe link-ul postat mai sus, căci cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.