Top 3 cărți până acum în 2018!

M-am gândit să fac acest mic top pentru că se apropie 1 iunie, deci jumătatea acestui an, iar eu nu am reușit să citesc decât 12 cărți până acum. Sunt sigură însă că vara aceasta voi reuși să recuperez și să-mi ating target-ul de 45 de cărți, dar până atunci, iată 3 dintre cărțile mele preferate citite până acum în acest an:

Să-ți ucizi tatăl de Amelie Nothomb

img_1001

Fragment din recenzie:

„Să-ți ucizi tatăl este genul de carte ce nu ar trebui să fie povestită, ci experimentată la prima vedere de oricine are norocul să pună mâna pe ea. Nothomb îmi pare deja o maestră a misterelor, un autor cu vaste cunoștințe din toate domeniile și o imaginație debordantă, un stil unic și autentic și multe alte calități pe care le-aș putea înșira la infinit.” (restul recenziei aici)

Cartea poate fi achiziționată la doar 13,99 lei de AICI!

Noapte albă de Asa Larsson

img_0490

Fragment din recenzie:

„Noapte Albă este doar în plan secundar un roman polițist, căci din punctul meu de vedere este o incursiune deosebit de interesantă și bine structurată în mintea umană, atât cea criminală, cât și cea inocentă. Personajele sunt variate și pline de viață, nimic nu pare să-i fi scăpat din vedere autoarei atunci când a pus cap la cap toate elementele ce au făcut această poveste atât de ușor de parcurs și care cu greu se poate șterge din minte.” (restul recenziei aici

Cartea poate fi achiziționată la doar 22,99 lei de AICI!

Lumea sexului de Henry Miller

img_0309

Fragment din recenzie:

„Mai pe scurt, în „Lumea sexului” Henry Miller îmbină atât elemente personale, un scurt istoric propriu menit să evidențieze modul în care acesta abordează sexul în relațiile sale, cât și elemente preluate și filtrate prin propriul intelect pentru a ne prezenta un tot unitar cu rolul de a aduce o critică societății, de a ne sugera de asemenea și o soluționare pentru această problemă ce încă ne afectează în zilele noastre.” (restul recenziei aici)

Cartea poate fi achiziționată la doar 19,95 lei de AICI!

Acestea ar fi cele trei cărți care mi-au plăcut cel mai mult până acum anul acesta. Sunt curioasă dacă se vor regăsi și în topul pe care îl voi face la sfârșitul acestui an, însă am un drum lung de parcurs și multe alte cărți de citit până atunci.

Un gând despre „Top 3 cărți până acum în 2018!

  1. Mie topurile de la mijlocul anului nu mi se par corecte:)) lăsați topurile pentru sfârșitul anului! (ca să te lupți cu tine și să le alegi pe alea 10:)) )

    p.s eu am citit 48… dar chiar nu știu cum am reușit

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.