fbpx

Ce trebuia Octopussy să fie inițial…

img_0183

Am un jurnal păstrat încă din 2009. Am găsit câteva notițe din data de 28 aprilie 2012, când mi-a venit prima oară în minte conceptul pentru Octopussy. Acestea ar fi câteva fragmente de atunci:

Am avut iar un vis-poveste. Cica era o anume carte/serie pe care se presupune ca eu o citisem si o adorasem… Dar nu e chiar asa. In vis era vorba de o chick lit-kido-adventure-fantasy, cum imi place mie sa-i zic, unde doua surori gemene (aici cre’ca e din PLL) erau… Era ceva cu ele. Una dintre ele putea intra in corpurile si mintile oamenilor si ale animalelor si-i putea convinge sa faca orice vrea ea; un fel de hipnoza ca in Molly Moon #1. Nu stiu care-i faza dar imi surade ideea… Apoi politia vine si isi da seama de ce fac… In vis era un anumit caine pe care-l hipnotizeaza si deci am visat o combinatie intre PLL si Molly Moon…

Cred că ar fi fost interesant dacă mi-aș fi amintit dacă aș fi rămas la această idee. Becks și Hyena, în loc să sufere de o boală mintală, sunt doar niște gemene diabolice și totul se transformă într-un roman polițist. Sau cine știe, poate felul în care a ieșit e exact ce trebuia (mai ales implicarea câinelui). Voi ce ziceți?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Lasă un răspuns

%d