Ce vreau să citesc în 2017

Pentru anul acesta mi-am propus să citesc cel puțin cincizeci de cărți. Deși atunci când îmi arunc ochii în bibliotecă îmi vine să citesc toate cărțile deodată, vreau să evidențiez câteva în această postare, care sunt un must read pentru mine anul acesta.

Fata de la nord de ziuă, a doua carte a lui Alex Voicescu, prezintă un interes foarte mare pentru mine, fiindcă sunt curioasă cum mă voi raporta la ea și dacă o voi găsi mai bună decât Malad. Plus că se adaugă într-un fel la cărțile primite ca sponsorizări și pe care trebuie neapărat să le recenzuiesc.

Vreau să termin cele 5-6 cărți rămase din seria Gossip Girl pentru a putea să o vând după. Nu că nu mi-ar fi plăcut ce am citit până acum însă nu consider că sunt genul de cărți pe care le voi reciti.

Vreau să mai citesc neapărat cel puțin o carte de la Eliade, din moment ce prima pe care am citit-o de la el a ajuns în topul pe anul trecut. Sunt convinsă că mă va hipnotiza la fel de mult.

Volumul III din Fifty Shades era pe listă și anul trecut; am de asemenea și „Grey” în bibliotecă. Este o lectură foarte entertaining din punctul meu de vedere și chiar vreau să știu cum a decis E.L. James să-și încheie fan fic-ul.

Zăpada de Orhan Pamuk ar fi prima carte pe care o citesc de la el, sunt foarte curioasă să văd cum scrie.

Am teancul ăla de cărți scrise de Julian Barnes din care am citit vreo 3-4. Ar fi drăguț să mai reușesc să citesc încă atâtea, cel puțin, anul acesta.

Mai am și teancul de cărticele primite de la Booktube Secret Santa (Oxy) din colecția Penguin Little Black Classics. Nu știu cât mi-ar lua să citesc toate acele cărticele dar am senzația că va fi un binge reading.

În 2017 aș vrea să pot reciti Vampire Academy și să termin seria Percy Jackson, pe care o ador până acum – pentru ca apoi să mă pot apuca de spin-off-uri, la ambele serii.

Categoric mai am o grămadă de cărți pe care le-am tot amânat și mi-aș dori tare mult să le citesc dar nu vreau să mă stresez mai tare decât sunt deja. Voi ce vreți să citiți neapărat în 2017?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Ce vreau să citesc în 2017

  1. Eu nu prea am nicio carte anume pe lista pentru 2017, insa mi-as dori foarte mult sa incep sa citesc mai multe carti scrise de autori romani :-D

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura