Wishlist update!

M-am gândit că a venit vremea să fac această postare, nu doar pentru că am reușit să achiziționez câteva dintre cărțile care erau deja pe wishlist-ul meu, dar am de gând să adaug altele. Pe multe dintre ele nici nu le mai vreau așa că le-am încadrat într-un chenar doar pe cele de care încă sunt interesată.

9780141199733_400x400-tile

Astea sunt așadar câteva cărți pe wishlist-ul meu, lângă autorii care sunt mereu acolo precum: Terry Pratchett, Stephen King, Mircea Eliade, Mircea Cărtărescu, Chuck Palahniuk, Haruki Murakami ș.a. Țineți cont dacă vreți să îmi propuneți un schimb pe viitor. Voi ce cărți aveți în wishlist?

2 gânduri despre „Wishlist update!

  1. Am citit Crimele din Rue Morgue cand eram in liceu si doamne ce mult mi-a placut. De la inceput pana la sfarsit nu am reusit sa-mi dau seama cine e criminalul. Mi se pare un lucru demn de apreciat la o carte. A fost un deliciu. Fa repede rost de ea.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Calatoriile lui Gulliver e oarecum interesanta. Tot acum ceva timp am citit-o prima data dar de curand am fost nevoit sa reiau textul pentru facultate si parca am fost mai impresionat prima data. E un nonsens total. :)) Vreau sa spun ca la un moment dat exista un pasaj destul de explicit care vorbeste despre cum se pisa omul… Are si faze amuzante dar si unele extrem de plictisitoare. Nu iti recomand s aincepi tocmai cu ea atunci cand vrei sa aduni cartile din lista asta. :)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.