Updates!

Am bacul săptămâna viitoare, sunt destul de optimistă. Mi-aș dori foarte tare să pice Ion la subiectul trei la română și romanitatea românilor la istorie. La filosofie am cele mai mari pretenții de la mine, mi-aș dori să iau zece sau cel puțin, mai mult decât am luat în simulare (9,10). Nu mă stresez cu adevărat, e mai mult o adrenalină pe care am simțit-o mereu înainte de examenele importante. E o competiție cu mine însămi.

Apoi o să urmeze admiterea, tot luna asta. De aia mi-e ceva mai frică dar sunt prea ambițioasă și a dracului ca să nu obțin ce vreau. Un loc la traduceri, engleză-germană, la FLLS. Apoi pot să mă bucur de ce a mai rămas din vară, să dau și eu o tură pe la mare, să mă bucur de noul meu Kindle Glare Free, despre care o să fac în curând un clip pe post de review. Din toamnă, am planuri mari, lucruri care trebuie să mi se întâmple și le voi face să mi se întâmple. Lucruri care depind de alte lucruri, dar în principal, toate duc la NOI. A fost un an foarte mișto până acum, mult mai diferit de 2015 pe toate planurile. Am citit multe cărți la fel de mișto și cel mai important, am descoperit ce fel de cărți vreau să citesc de aici înainte. Mi-am luat o pauză, cam de o lună, de la lectură dar o să revin treptat la ea. Să treacă săptămâna viitoare, să treacă admiterea… Oricum citesc printre picături, în special manga Shaman King. E cam singurul lucru pe care-l știu în prezent care mă poate scoate total din lumea mea pentru câteva zeci de minute. Mă bucur de vară, chiar dacă bate bacul la ușă. Ador vremea, ador vara. Abia aștept să împărtășesc rezultatele mele cu voi, după luna asta obositoare. Țineți-mi pumnii!

Revin.

6 gânduri despre „Updates!

  1. Succes la bacalaureat şi la admitere! :)
    Să nu ai emoţii, pentru că eşti fată deşteaptă. Capul sus şi dă tot ce poţi. Examene uşoare, note mari. Ceea ce urmează, creşte ca şi grad de dificultate.
    Fără stres, om frumos! :*

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.