Listă cărți pentru Kindle #1

Acum ceva vreme am hotărât că vara asta voi achiziționa un Kindle, după ce jumătate din viața mea am fost complet împotriva ebook-urilor. Ce m-a dus la această decizie sunt banii. Cheltuiesc mult prea mulți bani pe cărți fizice pe care nu sunt sigură că le voi păstra în biblioteca mea așa că soluția logică e să le citesc mai întâi pe Kindle, la un preț mult mai avantajos, și abia apoi să mă decid dacă investesc și în copia fizică a cărții. Desigur, asta nu se va aplica la absolut toate cărțile pe care le voi citi și de aceea, m-am gândit să fac această listă pentru a ține evidența cărților, atunci când voi pune în sfârșit mâna pe dragul meu Kindle. Apropo de asta, nu am un model anume în minte însă bugetul meu este de maxim 450 lei – aștept recomandările voastre cu privire la locul din care aș putea să-l cumpăr și care sunt experiențele voastre cu modelul respectiv. Now to the more interesting part, ce plănuiesc eu să citesc după ce îmi iau un Kindle…

1. Shaman King Flowers 

Este seria spin-off după cele 32 de volume manga (din care eu am 11), singura serie manga pe care o dețin, după care s-a făcut anime-ul meu preferat din toate timpurile. Recunosc că am câteva rețineri în ceea ce privește această serie, dar în niciun caz nu mă opresc din a vrea să o citesc. Știu că există deja online, însă îmi obosesc repede ochii pe ecranul luminos al pc-ului sau telefonului, așa că o să aștept ecranul glare free al Kindle-ului.

2. Swear de Nina Malkin

Este continuarea volumul Swoon care a apărut și în România acum câțiva ani și mi-a plăcut la nebunie. Nu am găsit cărțile Ninei pe niciun site la un preț rezonabil (sub 5$ or so) însă sunt în continuare curioasă să citesc Swear și Unlikely Cat Lady. Același lucru îl pot spune și despre:

3. toate cărțile lui Russell Brand

Am urmărit câteva filme și interviuri cu el și chiar aș fi curioasă să-i aflu povestea.

4. seria The Lying Game de Sara Shepard

Am urmărit serialul dar a fost anulat după primele două sezoane, care ne-au lăsat într-un cliff hanger. Sunt semi-curioasă cum se termină seria.

5. Half Lies de Sally Green

Asta depinde 100% de cât de mult o să-mi placă volumul final al trilogiei Half Bad, pe care îl voi citi de asemenea în vara asta. Mi-au plăcut enorm primele două volume so my expectations are through the roof.

6. Morganville Vampires & Sookie Stackhouse

Am citit cam jumate din fiecare serie, am dat cărțile de curând dar tot mi-ar plăcea să știu ce se întâmplă în continuare. Ambele au avut parte și de câte o serie TV care mi-a plăcut destul de mult, so…

Cam astea sunt pe lista mea momentan. Aștept părerile și sugestiile voastre despre Kindle în comentarii :).

2 gânduri despre „Listă cărți pentru Kindle #1

    1. Hei, a sosit Kindle-ul. Este foarte mișto și merita banii. Am înțeles ca nu merg niște formate, dar am încercat sa încarc format pdf și a mers. Mie îmi place foarte mult. Are Wi-fi, m-am conectat cu contul de Amazon și au apărut toate cărțile pe care le am în biblioteca. De asemenea, pot cumpăra carti direct pe Kindle. Eu zic ca merita sa îl cumperi. :)

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.