Blogul face doi ani!

Untitled-1

Octopussy a făcut un an în februarie iar Becks va fi în librării în luna mai. Blogul face astăzi doi ani de la prima postare, de când m-am decis să dau din nou o șansă book blogging-ului, și de data asta m-am ținut de treabă.

Eu una sunt foarte mulțumită de evoluția mea, pe toate planurile. Pe acest blog s-au strâns diverse tipuri de postări, i-am oferit o parte din mine și implicit, vouă. Gusturile mele s-au schimbat, cărțile pe care le citesc vin din cu totul alte sfere față de cele de acum doi ani. Vreau să continui să citesc cât mai mult și mai variat, să îmi împărtășesc opiniile cu voi, să descopăr oameni minunați care mă citesc și cu care pot lega o prietenie. Atât ca scriitoare cât și ca cititor, vă sunt veșnic recunoscătoare, celor care îmi urmăresc activitatea, îmi dau like-uri și scriu comentarii. Am încercat mereu să aduc content cât mai original, să vă ofer ceea ce meritați – idei noi, inspiratoare. Sper să reușesc să fac lucrul acesta în continuare pentru că este exact ce mi-am dorit dintotdeauna să fac.

Mă bucur că am reușit să formez o comunitate de cititori asemenea mie, ce mi-au rămas alături de-a lungul anilor și a diferitor proiecte pe care le-am avut. Nu pot decât să îmi doresc ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine.

La mulți ani, blogule! :)

Publicitate

3 răspunsuri la „Blogul face doi ani!”

  1. Avatarul lui Cristina Popescu
    Cristina Popescu

    La multi ani!

    Apreciază

  2. La mulți aaaaani!!! :-*

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: