Fata întâlnește băiatul, citate

img_1694

“De fapt, chiar ne comportam ca niște domnișoare. Aruncam pietrele înfășurate în săculeți de pânză pe care îi confecționasem special cu mâinile noastre pentru a pune pietrele în ei. Așa eram de domnișoare.”

*

“Așa că s-a dus direct afară și a spart o fereastră drept cadou de ziua ei.
Halal cadou, spune Midge. De ziua mea vreau un Mini Cooper.”

*

“Oamenii treceau pe trotuarul de deasupra. Mă priveau ca și cum aș fi fost nebună. Un pescăruș patrula pe autostradă. Mă privea ca și cum aș fi fost nebună.”

*

“Dap, da’ vezi tu, lumea se împarte acu’ în oameni care cred că e distractiv să te uiți pe net la poze cu femei care o fac cu cai și câini, și oameni care nu cred asta, spune Paul.”

*

“(Oh, Dumnezeule, sora mea care are legătură cu mine este o din aia – o ciudată, o lipsă, una căreia nu poți să i-o tragi, o sub-dezvoltată și care nici măcar nu merită să fie făcută ilegală.)”

*

“Acum dorești să vorbești cu una din fetele sau băieții sau ce-or fi care au scris mesajele, sau cu unul din cei șapte pitici? Pe care l-ai dori? Îl avem pe Mutulică, Hapciu’, Morocănosu’, Rușinosu’, Somnorosu’, Năsosu’ și încă unul al cărui nume va trebui să-l caut pentru dumneata.”

*

“Midge, inimioara mea dulce și cumplit de cinică, spune bunicul. Va trebui să înveți acel tip de speranță care transformă lucrurile în istorie. Altfel, n-o să existe vreo șansă pentru propriile tale adevăruri mărețe, și nici un adevăr bun pentru proprii tăi nepoți.”

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

3 gânduri despre „Fata întâlnește băiatul, citate

  1. Am citit câteva recenzii și pot spune că „Fata întâlnește băiatul” este o carte destul de interesantă, la fel și citatele scrise în această postare. Coperta mi se pare și ea atrăgătoare, iar prețul este destul de bun, așa că.. cred că este o investiție rezonabilă. ^_^

  2. Oh, wow, deci… VREAU CARTEA ASTA <3 M-au facut super curioasa citatele (unele m-au facut chiar sa rad =))) :D

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura