Domnul cu coasa, citate

img_1691

…şi de oameni urbani a căror singură legătură cu ciclurile naturii este că Volvo-ul lor a dat odată peste o oaie.

*
Nici un muşchi nu se mişcă pe fața lui Moarte, pentru că nu avea niciunul.

*
Doamna Evadne Cake era mediu, bătând spre mic.

*
…alerga spre domnişoara Flitworth cu acea fugă a găinilor de oriunde, de parcă ar fi avut elasticul rupt de la chiloţi.

*
Carmen Miranda ar fi putut purta acea pălărie la înmormântarea unui continent.

*
Oamenii nu îi spuneau niciodată Arhicancelarului să tacă. Tăcutul era ceva ce se întâmpla altora. Tăcu din cauza şocului.

*
– Nu, nu poţi călări o pisica. Cine a mai auzit de moartea șobolanilor călare pe o pisică? Moartea şobolanilor ar călări un fel de câine.

*
Era propria lui lume. Nu apărea pe nici o hartă.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

4 gânduri despre „Domnul cu coasa, citate

    1. Terry Pratchett (care a fost barbat) nu are treaba cu Rick Riordan care a scris seria Percy Jackson si Olimpienii :))

  1. Am observat că Terry Pratchett este unul dintre autorii tăi preferați și că deții destul de multe cărți scrise de el; am citit și eu descrierile câtorva dintre ele și mi s-au părut atrăgătoare, mai ales pentru cei care preferă genul, dar și pentru cei care vor să experimenteze lucruri noi sau care vor să tragă ceva învățăminte din cărți. Dacă ar fi să aleg unul din citatele incluse în postare, acesta ar fi: „Era propria lui lume. Nu apărea pe nici o hartă.” ♥

  2. Original titlu =)) Nu am mai auzit de carte pana acum, dar deja ma tenteaza cu aceste citate :D Cred ca o sa incerc si eu de acum sa imi notez citatele preferate din cartile pe care le citesc :) Pare o modalitate minunata prin care imi pot aduce aminte si peste ani buni de carti foarte frumoase pe care le-am citit :D (Multumesc pentru idee, Cristina ;) !)

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura