Booksharing.ro!

Untitled
Cărțile pe care le dau eu la schimb. 

După cum veți putea observa, am pus deja un banner în partea de subsol a site-ului pentru a marca parteneriatul meu cu acest site minunat. Conceptele care îi stau la bază sunt foarte simple și anume schimbul de cărți corect realizat între mai multe persoane: tu oferi anumite cărți iar la schimb poți alege cărți oferite de persoane diferite față de cele cărora le-ai dat tu cărți. Sistemul se bazează pe puncte pe care le primești atunci când cineva confirmă primirea cărții de la tine, cât și când postezi cărți noi pentru schimb.

Am oferit deja câteva cărți Octopussy și am ales la schimb alte două cărți minunate pe care vi le voi prezenta îndată ce ajung la mine. Până atunci vă las să explorați acest site ce sper să ajungă la un număr cât mai mare de utilizatori :)!

5 gânduri despre „Booksharing.ro!

  1. Am auzit acum ceva timp de acest site și sunt în grupul de facebook al site-ului. Am observat că sunt câteva neînțelegeri și utilizatori neserioși, așa că nu cred că voi folosi booksharing.ro în viitorul apropiat.

    Apreciază

    1. Eu am avut numai experiente placute cu oamenii de acolo. Normal ca peste tot mai sunt si oameni care fac lucruri urate, insa sunt putini. Eu una il recomand, mai ales ca acum s-au schimbat regulile si e mai selectiv, ca sa spun asa, in privinta persoanelor.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.