Schimb de cărți ianuarie @Bookblog.ro

Azi am participat pentru prima dată la un schimb de cărți organizat de bookblog.ro, site foarte drag sufletului meu. În cadrul acestui schimb de cărți a avut loc și o demonstrație făcută de actrița Smaranda Caragea prin Atelierul de Improvizație pe Text.

În primul rând, eu am adus cu mine trei copii din Octopussy pe care am avut plăcerea de a le înmâna unor persoane ce au părut încântate de a-mi citi romanul de debut. După cum se poate vedea în poza de mai sus, am împrumutat alte trei cărți pe care le voi returna la schimbul de cărți din luna februarie. M-am întâlnit și am cunoscut oameni deosebiți, pe care sper să am plăcerea de a-i revedea. La un ceai este o locație tare drăguță și voi reveni la ea cu plăcere. Tot în pozele de mai sus se poate vedea că m-am oferit ca voluntar pentru unul din jocurile propuse de Smaranda, pe care a fost o adevărată delectare să o ascult și să o urmăresc.

Vă invit așadar și pe voi să participați la acest eveniment, căci eu una m-am simțit foarte bine în compania altor pasionați de cărți și teatru și mă bucur că există astfel de proiecte în București :).

2 gânduri despre „Schimb de cărți ianuarie @Bookblog.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.