Întreaga serie Gossip Girl!

img_0243
Cărțile seriei în ordine, de la vol. 0,5 (jos) la vol. 12 (sus). 

Am reușit într-un final, am strâns toate cele 13 cărți publicate la noi din seria Gossip Girl de Cecily von Ziegesar. Obsesia mea a început după ce am terminat de vizionat serialul, care a avut un impact imens asupra mea. Am citit până în prezent 7 dintre aceste cărți, în ordine aleatorie și plănuiesc să le citesc și pe celelalte, după care să fac un full review pentru întreaga serie. Fie că le-am primit la schimb, le-am cumpărat de pe internet, de la alți oameni, din Carrefour, din anticariate sau târguri de cărți, această provocare mi-a luat ceva timp până am dus-o la bun sfârșit. Deși cred în continuare în superioritatea serialului asupra cărților, vreau să vă spun câte ceva despre ele – fie dacă încercați să le strângeți pe toate, ca și mine, fie pur și simplu pentru a avea informații legate de serie; cărțile, în ordine (de la volumul 0,5 la volumul 12), sunt așa:

Un trio infernal
Gossip Girl
Știți că mă iubiți
Vreau totul
Pentru că merit
Cum îmi place mie
Pe tine te vreau
Nimeni n-o face mai bine
Cei mai buni… dușmani
Doar în visele tale
Cum aș putea să te mint?
Nu mă uita!
Te voi iubi mereu

Mai există și un volum #13, care nu a apărut la noi. Acesta se numește Psycho Killer și este o parodie a primei cărți din serie. Trebuie menționat și faptul că Cecily von Ziegesar a scris doar primele nouă cărți din serie, restul fiind scrise de un ghost-writer. Nu aș vrea să vorbesc acum despre această serie pe larg, îmi voi păstra părerile pentru acel full review despre care vă vorbeam. Sunt doar foarte încântată că am reușit să strâng aceste cărți de care nu mă voi despărți în veci, fie și numai datorită trudei depuse pentru a face rost de ele. Sper ca această postare să vă ajute în cazul în care doriți să urmați același drum. There is hope.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

11 gânduri despre „Întreaga serie Gossip Girl!

  1. Buna, si eu le caut de ceva vreme, in prezent am 8 volume. Sper sa reusesc sa le strang pe toate, nu se mai gasesc niciunde :(

  2. daca te hotarasti sa vinzi ma intereseaza volumul Vreau totul, doar el imi mai lipseste. Multumesc

  3. Buna, as fi interesata de carti, daca nu le-ai vandut inca. Iti pot oferi 50€ si platesc transportul, pentru ca sunt in strainatate. Multumesc

  4. Bună. Cărțile se pot citi în ordine aleatorie? Nu au legătură una cu cealaltă? Aș vrea să îmi iau câteva cărți și vreau să știu dacă are rost sau nu.

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura