Ce vreau să citesc în 2016

Țin să menționez că titlurile de pe această listă se găsesc deja în biblioteca mea; probabil până la sfârșitul anului voi achiziționa altele noi, pe măsură ce cărțile necitite se vor împuțina.

2016

P.S. Am 107/(aprox.)246 cărți necitite în bibliotecă iar cele din imagine reprezintă cele pe care vreau să le citesc cel mai mult. Voi ce vreți să citiți în anul 2016?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

3 gânduri despre „Ce vreau să citesc în 2016

  1. Mi-am propus sa citesc toate cartile pe care le am in biblioteca si sunt necitite. Daca nu o fac anul asta atunci nu o s-o fac niciodata. Dar cel mai mult vreau sa citesc carti fantasy, Sf, horror si romanesti.

  2. Dintre obiectivele pt. 2016, am bifat deja unul: Zori de zi, ultimul volum din Amurg.
    Vreau:
    – sa recitesc Harry Potter, Ciresarii si Trecute vieti de doamne si domnite,
    – sa citesc Enders – Lissa Price (am citit prima carte, Starters); Scoala noptii si Cartea vietii – Deborah Harkness (am citit prima carte din trilogie – Cartea pierduta a vrajitoarelor) si cel putin 5 carti din colectia Adevarul – 100 de opere esentiale.
    Si cam atat, ca mai mult nu cred ca ma lasa copilul. :P

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura