Cărți pe care le aștept în 2016!

Din păcate postarea aceasta nu va abunda în fotografii, căci nu cred că vreuna din cărțile de pe lista mea are încă o copertă… Însă cam așa stau lucrurile pentru mine:

  • Rockstar de Cristina Nemerovschi – Cristina nu a dezvăluit mai nimic despre această carte și sunt într-adevăr curioasă în privința ei, plus că va începe și o serie spin-off bazată pe trilogia Ultima vrăjitoare din Transilvania al cărei ultim volum trebuie să-l citesc; nu sunt așa de sigură că voi vrea să citesc Cronicile fetei lup, care e semnată tot ca Anna Vary, dar în privința Rockstar, sunt mai mult decât nerăbdătoare.
  • Half Lost de Sally Green – este volumul final al trilogiei Half Bad, care va apărea tot la editura Trei, după publicarea ei înafara țării. Citirea primelor două volume m-au adus la un cu totul alt nivel de entuziasm și le-am devorat printre suspine și cu sufletul la gură… așa că sunt la fel de încântată și să aflu cum se termină povestea!
  • Suge-o, Ramona! #2 de Andrei Ciobanu – nu știu care e titlul cărții, vă spuneam mai demult că nu-mi place să citesc fragmente dinainte de a citi întregul, știu doar că abia aștept să aflu continuarea poveștii și să râd iarăși cu hohote la glumele lui Andrei.
  • Fata de la nord de ziuă de Alexandru Voicescu – am citit romanul de debut al editorului meu, Malad, și a fost o poartă deschisă spre o nouă lume așa că nu pot decât să mă întreb ce mai aduce nou, cum mă va afecta această poveste…
  • Octopussy #2 de Cristina Boncea – asta ca un fel de glumă, însă nici volumul meu nu are încă un titlu, însă cu siguranță va apărea în acest an… Sunt foarte curioasă cum va fi primit de public și abia aștept să o iau de la capăt cu nebunia unei cărți proaspăt lansate.

Nu știu dacă editurile vor mai publica alte continuări ale seriilor pe care le-au lăsat în aer, adevărul e că am multe serii incomplete în bibliotecă dar asta e, măcar în privința celor de mai sus am certitudinea că vor apărea pe piață pe parcursul acestui an. Voi ce cărți așteptați să apară în 2016?

2 gânduri despre „Cărți pe care le aștept în 2016!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.