18

IMG_6817

Peste două săptămâni fac 18 ani și serios că am așteptat toată viața acest moment.

Anul 2015 a fost cel mai wild din viața mea. Am publicat prima mea carte, I tasted success, am cunoscut oameni incredibili and formed unbreakable bonds. Pe 2016 urmează și mai mult succes și fericire, urmează să lansez cea de-a doua carte, cine știe ce se va mai întâmpla.

Am o grămadă de followers pe toate rețelele de socializare pe care activez și nu spun asta ca să mă laud ci ca să îmi exprim gratitudinea față de univers, de ceilalți oameni care au reușit să vadă în mine ceea ce îmi doream, și de ce nu, față de propriile eforturi. Nu totul a fost perfect de la început, I worked for it and had fun in the mean time.

Mereu mi-am dorit o lansare la Gaudeamus. Am avut și la Bookfest și la Gaudeamus. Voi mai avea. Voi mai citi cărți minunate și voi mai trăi experiențe incredibile. Sunt fericită și le mulțumesc celor care mă susțin, care mă citesc. Voi continua și cu videoclipurile pe YouTube. I will grow.

Dar voi fi majoră, un adult recunoscut de lege. Am fost Lolita, am fost un adolescent emo stereotip, now maybe I will become an independent woman.  #goals

Îmi place totul și abia aștept să mai am povești să vă zic. Sărbători fericite!

Publicitate

Un răspuns la „18”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: