Film vs. Carte – Mockingjay Part II

Tocmai am venit de la film și sunt puțin dezamăgită. Chiar dacă am avut eu o stare mai proastă pe durata acestuia, tot sunt convinsă că unele scene erau cu adevărat plictisitoare și te făceau să adormi. Primul m-a ținut în priză însă acesta nu a reușit să o facă.

Mi-a plăcut foarte mult scena cu mutanții din tuneluri, m-am speriat și m-am trezit puțin. La fel s-a întâmplat și la partea cu bombele, întrucât nu-mi mai aminteam exact ce s-a întâmplat în carte. Mi-a plăcut foarte mult reîntoarcerea lui Katniss în Districtul 12 și dialogul ei cu pisica… Ador actrița ce a fost aleasă să o joace pe Prim. Eu una voi fi mereu team Gale dar actorul ales pentru Peeta mi s-a părut în continuare cel puțin indezirabil. Și președintele Snow mi se pare mai simpatic decât el, just saying.

Cam astea sunt singurele părți care mi-au plăcut, nu am reușit să redescopăr trăirile puternice din prima parte. Jennifer mi se pare în continuare foarte potrivită pentru a o juca pe Katniss însă aș da vina pe producători de data aceasta, care au tăiat multe scene importante din film.

Partea cu lava neagră or whatever that was mi s-a părut din nou interesantă. Încep să cred că e mai ok să te uiți la filme cu plictiseală decât să încerci să te menții ancorat în poveste – așa îți rămân în memorie doar părțile cu adevărat spectaculoase și originale. Slăbuț dar totuși, Hunger Games. Deși finalul nu mi-a plăcut nici în carte, ultimele replici ale lui Katniss mi s-au părut foarte mișto. Cărțile sunt mai bune de această dată.

2 gânduri despre „Film vs. Carte – Mockingjay Part II

  1. Cărțile mi-au plăcut foarte mult, dar am urât filmul din toată inimioara mea. Și eu îl urăsc pe actorul din rolul lui Peet, iar Jennifer Lawrence e ok. În schimb Philip Seymour în rolul lui Plutarh e genial și de asemenea actorul care l-a interpretat pe Finnick.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.