Cum am descoperit… #2

a vampirilor

În acest articol vreau să vă vorbesc despre seria Academia Vampirilor, de dragul vremurilor bune. Cred că v-am mai spus asta dar eu am făcut o pauză de câțiva ani de la lactură. Mă simțeam vinovată fiindcă nu citeam, însă nu reușeam să găsesc nimic care să mă atragă suficient de mult. Până într-o zi, când am mers la Diverta în Tg-Jiu (now it’s gone!) și m-am uitat la raftul cu cărți pentru adolescenți și am pus mâna pe primul volum al seriei și am citit descrierea de pe spate. Era octombrie 2010, aveam 12 ani. Citisem ultima carte cu doi ani în urmă, în 2008. Atunci a început nebunia…

Nu-mi amintesc exact cum am făcut rost de următoarele volume, cred că le-am cumpărat tot de la Diverta pe primele patru și apoi am pre-comandat Limitele Spiritului de pe site-ul Leda. Normal că acum nu aș mai plăti full price pentru nicio carte de genul dar anyway… Apoi am așteptat super mult publicarea ultimului volum, mai întâi în State și apoi la noi – chestie care s-a întâmplat în mod surprinzător de rapid, din câte îmi amintesc.

Stăteam noaptea până târziu să citesc, citeam și câte 200 de pagini pe noapte. Nu știu cum reușeam dar iubeam cărțile alea, eram foarte ancorată în poveste. Ce s-a întâmplat cu ele? Le-am dat ca premiu la un concurs aici pe blog atunci când m-am hotărât să renunț la anumite serii YA/Fantasy. Acum îmi doresc să le achiziționez în engleză (cu niște coperte mai drăguțe I suppose) și să cumpăr și seria spin-off, Bloodlines. Am văzut și filmul făcut dupa prima carte… nu a fost strălucit dar a fost ok. Seria înseamnă mult pentru mine, nu e chiar shallow, Richelle Mead era autoarea mea preferată pe atunci. Mi-ar plăcea să o recitesc.

Anyway, voi ce credeți? Nu-i așa că aveți amintiri frumoase legate de ea?

Un gând despre „Cum am descoperit… #2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.