I’m back!

Scuzele sunt de prisos. Ultimele două luni au fost nebune și știți și voi o parte din ce s-a întâmplat. Cine mă urmărește pe facebook știe mai multe dar ideea e că nu m-am prea ocupat de cărți. Adevărul e că nu regret, am vrut să iau o pauză, eu citesc cel mai mult în timpul anului, în mod suspect – nu-i așa? Ideea e că biblioteca mea e la București și nu prea îmi pot lua multe cărți cu mine la Tg-Jiu, unde sunt în toate vacanțele. Dar asta e doar o scuză…

Nu știu exact cât am citit vara asta dar voi face un summer wrap up pe YouTube în curând. Oricum am citit 38/50 cărți anul ăsta și tot sunt cu 4 în față pentru goal-ul propus, așa că nu prea am mustrări de conștință. Tot legat de canalul de YouTube, am strâns cam 100 de subscriberi pe lună și am aproape 900 în aproape 9 luni. Cool, nu? Eu sunt foarte mulțumită și vreau să vă mulțumesc și vouă, celor care mă susțineți și îmi urmăriți video-urile. Voi posta constant acum că începe școala.

Legat de blog, vreau să am cât mai mult content original însemnând atât articole cât și poze. Începusem să fac niște modificări vara asta și voi continua să editez niște articole mai vechi.

Am primit câteva oferte noi de sponsorizări și cred că le voi răspunde pozitiv imediat ce îmi dau seama cam pe unde mă aflu cu lecturile personale. Sunt deja câteva apariții noi (de la editura Trei) pe care mor să le citesc, dar vreau să mă rezum la ce am în prezent în bibliotecă momentan. Mi-a fost dor de citit și abia aștept să îmi reintru în mână.

Pe plan scriitoricesc, n-am mai scris nimic dar am idei noi și abia aștept să le pun pe hârtie. Trebuie să îmi adun gândurile puțin, sper că mă mai păsuiți câteva zile…

Cam atât voiam să vă spun. Pupici! Așteptați-vă la multe surprize :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.