Cum am descoperit… #1

M-am gândit că ar fi interesant să încerc să-mi amintesc cum am descoperit o anumită serie sau carte. Poate că unele dintre aceste povești vor reuși să vă încânte și pe voi.

Seria Sookie Stackhouse/Vampirii Sudului.

Primele 5 volume ale seriei.
Primele 5 volume ale seriei.

Prima oară am descoperit serialul de care m-am îndrăgostit la prima vedere. M-am uitat la HBO la primul sezon și cred că și la al doilea, după care le-am văzut de pe net. Am găsit primele două volume în Diverta și le-am cumpărat pentru că eram curioasă să văd dacă sunt la fel de bune precum serialul. După cum se vede în poza de mai jos, la început am cumpărat volumele în varianta hardcover, după care le-am dat și am primit la schimb toate cele zece volume în varianta de buzunar. Momentan le dețin pe toate cele care au apărut în România și am citit opt dintre ele.

Am postat și pe YouTube o mini-comparație cu serialul pe care o puteți urmări aici:

De la noi mai lipsesc ultimele două volume și nu știu când și dacă vor fi publicate vreodată. Cert e că voi face un full review după ce le citesc pe toate și voi continua să plâng fiindcă show-ul tv s-a terminat.

Aceasta a fost prima povestioară din această rubrică nouă. Voi aveți vreo poveste interesantă despre felul în care ați descoperit o carte/serie?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: