ANUNȚ!

Conform postării de pe pagina de Facebook a blogului care recent s-a schimbat în „Cristina Boncea” din „Our Book Palace”, am de gând să vă dau câteva explicații cu privire la această decizie.

Aș dori ca titlul de „Our Book Palace” să nu mai existe în viitorul apropiat iar toate conturile asociate cu acesta să preia numele meu complet. Întrucât „Our Book Palace” nu este un titlu ales de mine ci de bloggerița alexa700, m-am gândit să preiau modelul mai multor bloggeri pe care îi admir și să îmi utilizez propriul nume pe post de url dar și ca imagine publică.

Odată cu această schimbare, am de gând să extind teritoriul de funcționare al acestui blog și să creez și unele postări personale, într-o nouă categorie.

Postările de până acum vor rămâne intacte iar cele de acum înainte vor fi asemănătoare însă având, poate, un limbaj mai elevat. Scopul meu este să vă ofer cât mai multe informații cu privire la mine și lumea literară.

Rețelele sociale pe care activez sunt în prezent Facebook, Goodreads și YouTube. Am avut pentru o scurtă perioadă de timp un domeniu .ro însă nu mi s-a părut avantajos deoarece doream să păstrez formatul cât și urmăritorii acestui blog. Un nou domeniu va fi achiziționat în curând iar treptat, îl voi aduce la nivelul pe care mi l-am propus. Sper să mă susțineți în continuare.

– Cristina Boncea 

P.S. Videoclipurile de pe canalul meu de YouTube vor deveni și ele ceva mai profi atunci când îmi voi cumpăra un laptop nou și le voi putea edita. Vă mulțumesc pentru cei 600+ de subscriberi!

Un gând despre „ANUNȚ!

  1. Când citesc eu acest articol ai ajuns la fix 1.658 de abonati intr-un timp foarte scrut si voiam sa iti spun ca te-am descoperit abia acum o saptamana si deja m-am uitat la toate videoclipurile tale si îți ador accentul suuper mult si mimica feței :D !
    Aș vrea să postezi mai mult ♥
    Succes la cât mai mulți abonați și cititori !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.