Vreau totul, recenzie

IMG_2904

Carte citită in one setting. Foarte scurtă, deci.

Punctajul mai mic decât de obicei i se trage de la faptul că nu foarte multe lucruri se întâmplă. Din nou observ lipsa importanței lui Chuck Bass și încep să mă resemnez cu faptul că în cărți el și Blair nu ajung un cuplu. În carte e prezentată vacanța de iarnă dinainte de colegiu.
Blair se chinuie să-și scrie scrisoarea de aplicație, Nate și Jenny sunt împreună iar ea crede că o iubește, Dan și Vanessa se pregătesc să facă sex; mama lui Blair este gravidă și s-a căsătorit deja cu Cyrus, Blair vrea să-și piardă virginitatea cu un tip pe nume Miles, care e prieten cu fratele ei vitreg – Aaron, care e îndrăgostit de ea. Serena e o mică pasăre colibri, sărind din floare în floare, alegându-l într-un final pe Aaron. Ceva tragic se întâmplă între Jenny și Nate, dar după cum spuneam, nimic prea intens.
Sunt etern recunoscătoare pentru această serie și abia aștept să citesc și volumele mai consistente și mai profunde. Am remarcat cât de bine a fost Serena consturită în show-ul TV, cât de bine i-a fost surprinsă personalitatea flușturatică, hedonistă (îmi amintește de tipa din Bonjour Tristesse). La fel și încăpățânarea și mândria lui Blair. Iubesc aceste personaje, atât în cărți cât și în serial (mai mult în serial, totuși). Încă sper ca Chuck să aibă un rol mai semnificativ în serie…

P.S. Mă deranjează faptul că personajele nu sunt conștiente de postările lui Gossip Girl despre ei.

2

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Vreau totul, recenzie

  1. Nu ştiu dacă într-adevăr personajele nu sunt conştiente de ceea ce scrie Gossip Girl sau nu le pasă. În lumea lor e ceva obişnuit ca alţii să vorbească despre tine şi chiar să spună aberaţii. Mai mult, în alte cărţi, personajele vorbesc între ele şi îşi dau unul altuia informaţii care apar pe blog (fără să spună de unde le au) şi care nu sunt adevărate, ceea ce m-a făcut să cred că ele chiar citesc blogul, doar că nu îi dau importanţa care i se dădea în serial.

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura