Mini maraton și Mini campanie! (Gossip Girl)

UPDATE! Am găsit primul volum, cumpărat de la cineva de pe un grup. Mai am nevoie doar de „Pentru că merit”.

IMG_0130

Voi începe cu veștile despre maratonul autoimpus care va începe cel mai probabil mâine și va dura trei zile. În poza de mai sus sunt toate cărțile din seria Gossip Girl pe care le dețin în prezent și am de gând să le citesc pe cele șase de deasupra semnului. Asta ar însemna două cărți pe zi dar am încredere în faptul că sunt foarte scurte și ușor de citit. Mi-am propus acest maraton pentru că mi se pare că le-am lăsat prea mult timp să zacă pur și simplu pe raft și așa voi fi mai motivată să le citesc cât mai repede pe toate. Am de gând să filmez etapele mini maratonului și să postez apoi video-ul pe canalul meu de YT; voi spune câte pagini/cărți am reușit să citesc în fiecare zi. Sper să nu-mi ia mai mult de trei zile, maxim patru. De aici, ajungem la următoarea imagine…

Îmi lipsesc cele două cărți de mai sus din colecție, primul volum și al patrulea. Dacă le aveți sau știți pe cineva care vrea să le vândă sau să le dea la schimb, vă rog contactați-mă. Am căutat deja pe toate site-urile online și în câteva anticariate. Sunt foarte greu de găsit. Vreau foarte mult să-mi completez colecția și știu că nu e imposibil.

Vă mulțumesc pentru sprijin!

Sper să-mi reușească maratonul și să găsesc volumele lipsă.

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Mini maraton și Mini campanie! (Gossip Girl)

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura