Livrarea și cărțile…

În ultima vreme am decis să renunț la serviciile Poștei Române când vine vorba de cărți, din mai multe motive…

– statul la coadă

– căratul coletului până acasă

– verificarea constantă a căsuței poștale până vine avizul

– completarea formularului și împachetarea dacă trebuie să trimit ceva

– durata (până ajunge coletul la destinație)

– taxa pe care trebuie să o plătesc atunci când trimit ceva

Eu cred că sunt suficiente motive – timp și bani pierduți – pentru a prefera serviciile unei firme de curierat, care de foarte multe ori sunt gratuite atunci când comanzi de o anumită sumă pe un site românesc și care, de asemenea, îți aduc coletul la ușă în timp util. Singurul dezavantaj este că trebuie să te asiguri că ești acasă în ziua în care vine curierul dar cred că se merită comparativ cu serviciile Poștei Române… cu care am auzit că mulți au diferite probleme, pe lângă cele menționate de mine mai sus; colete rupte, desfăcute sau pur și simplu pierdute fără motiv – ORIBIL!

Din păcate, depind încă de Poșta Română pentru coletele care îmi vin din afara țării dar încerc să le comand pe toate în aceeași perioadă ca să nu fac o mie de drumuri până la poștă.

Când vine vorba de schimburi, din nou, prefer să le fac cu predare personală și să-mi ajustez programul astfel încât să nu-mi vină peste mână. Am ajuns la concluzia că orice e mai bine decât îndeplinirea celor 6 lucruri menționate mai sus.

Voi ce părere aveți? Ce servicii vă avantajează mai tare?

7 gânduri despre „Livrarea și cărțile…

  1. Am preferat dintotdeauna sa primesc comanda prin curier sau sa ma duc personal la respectiva librarie – in cazul in care are sediu si in Bucuresti – pentru a-mi ridica coletul mult asteptat. E mult mai sigur asa !

    Apreciază

  2. Curier, clar! Si nici macar nu trebuie sa fiu acasa atunci cand soseste pt. ca majoritatea site-urilor permit introducerea mai multor adrese de livrare cu bifare pt. fiecare comanda in parte. Cand stiu ca nu sunt acasa bifez adresa de la serviciu. :)

    Apreciază

  3. Curierul cu siguranta ! Mai ales ca la mine la posta sunt niste babe care sar cu gura pe tine daca ai un colet mai mare de 1kg 😐😐😐 si apoi nu ti-l da daca nu le spui ce ti-ai luat 😑😑😑😑😑 *palm freaking face*

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.